9 dakika boyunca tüylerim diken diken oldu

Berkan Aslan

Berkan Aslan

Tüm Yazıları

Önceki gün çok özel bir programa davet edildim. 9 dakikalık çok duygusal bir an yaşadım.Kocaeli’nin ilk kadın belediye başkanı olan Leyla Atakan'ın hayatı, belgesel filme dönüştürüldü. 'LEYLA HANIM' filmi benden tam not aldı.

Önceki gün çok özel bir programa davet edildim. 9 dakikalık çok duygusal bir an yaşadım. Kocaeli’nin ilk kadın belediye başkanı olan Leyla Atakan'ın hayatı, belgesel filme dönüştürüldü. 'LEYLA HANIM’ filmi benden tam not aldı.

1968 Yılında İzmit Belediye Başkanı seçilen ve 1971 yılında geçirmiş olduğu bir kaza sonucu vefat eden Leyla ATAKAN'ın hayatı film oldu.

Bir çok platformda birçok ödül alan filmin sadece 9 dakikası İzmit belediyesi tarafından Kocaeli basınına tanıtıldı.

İzmit Belediyesi tarafından çok büyük emek ile hayata geçirilen film 11 Şubat’ta Kocaeli Kongre Merkezinde düzenlenecek olan büyük bir gala ile seyircilerine kapılarını açacak.

İzmit Belediye Başkanı Sn. Fatma Kaplan Hürriyet’in Sunumuyla Gerçekleştirilen basın lansmanında konuşan HÜRRİYET, ilimizde ilk kez böylesine anlamlı bir film projesine imza atıyoruz, çok profesyonel isimlerle çalıştık, inşallah sizlerde bu filmi beğeneceksiniz diyerek yaşadıkları heyecanı bizlere aktardılar.

Çok ünlü oyuncuların ve şarkıcılarında yer aldığı bu muhteşem filmde, bizleri çok büyük sürprizler bekliyor.

Profesyonel ekip ile çekilen Filmin ilk 9 dakikasında İzmit, Değirmendere ve Kocaelispor’un isimleri birçok kez zikir edildi. Her seferinde tüylerim diken diken oldu. Filmin ilk 9 dakikasından sonra bizleri neler bekliyor hep birlikte göreceğiz.

11 Şubat gününü sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Ünlü oyuncu Özge Borak, Barış Kıralioğlu, Aylin Aras , Devrim Nas, Anıl Taşezen, Belma Canciğer, Beyti Engin, Serhan Arslan, Bekir Aksoy ve Manga grubunun solisti Ferman Akgül oyuncular arasında bulunuyor.

Filmin gala gecesinin yürütücülüğünü Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği üstlendi. Kyöd başkanı Sn. Uğur Saral, İzmit Belediyesi tarafından Kyöd'e sunulan bu teklifi memnuniyetle kabul ettiklerini ve Kocaeli’nin en köklü sivil toplum kuruluşu olduklarını bu nedenle de İzmit’in tarihi değerlerini ve isimlerini yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

11 Şubat Cumartesi Günü Görüşmek Dileğiyle.

Sevgiler.