9 NİSAN NÖBETÇİ ECZANE SORGULAMA EKRANI: 9 Nisan Arife Günü Eczaneler Açık Mı? Bugün Eczaneler Kaça Kadar Açık?

9 Nisan Salı Ramazan Bayramı arefe günü eczanelerin açık olup olmadığı merak edildi. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde eczaneler açık olacak mı araştırıldı. Peki, 9 Nisan arefe günü eczaneler açık mı? Bugün eczaneler kaça kadar açık? İşte yanıtı..

9 NİSAN NÖBETÇİ ECZANE SORGULAMA EKRANI: 9 Nisan Arife Günü Eczaneler Açık Mı? Bugün Eczaneler Kaça Kadar Açık?

Rahmet ve mağfiret ayı Ramazanın bitimiyle Ramazan Bayramı günleri geldi çattı. Bu yıl 10-12 Nisan tarihleri arasında eda edilecek Ramazan Bayramı öncesi arefe günü araştırmalar hızlandı. Çok sayıda vatandaş bugün eczaneler açık mı, 9 Nisan arefe günü eczaneler açık mı sorularına yanıt aramaya başladı. 9 gün sürecek bayram tatilinin başlamasıyla gözler sağlık kurumlarına çevrildi. Peki, bugün eczaneler kaça kadar açık? İşte merak edilen 9 Nisan nöbetçi eczane..

9 NİSAN BUGÜN ECZANELER AÇIK MI?

9 Nisan bugün eczaneler açık mı merak eden vatandaşlar için hemen söyleyelim ki yarım gün açık olacak. 9 gün sürecek olan Ramazan Bayramı tatili nedeniyle eczaneler 8 Nisan Pazartesi günü tam gün açıkken arife günü mesai yarım gün oldu. 9 Nisan Salı günü arife günü olduğu için eczaneler yarım gün hizmet verecek. 10-11-12 Nisan Ramazan Bayramı günleri eczaneler kapalı olacak. Bayram tatili boyunca nöbetçi eczaneler hizmet verecek.

9 NİSAN NÖBETÇİ ECZANE

Nöbetçi eczaneler Sağlık Bakanlığı tarafından hayata geçirilen uygulama ile birlikte e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Ramazan Bayramı arifesi olan 9 Nisan Salı günü hangi eczaneler açık sorgulamak için aşağıdaki linke tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda il ve ilçe bilgilerini girerek size en yakın nöbetçi eczane bilgisine ulaşabilirsiniz.

9 NİSAN NÖBETÇİ ECZANE SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN