Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaan Yıldırım ‘Kopuk’ ile geri dönüyor! Yeni dizi resmen duyuruldu… Bakın başrolde kimler var

Uzun bir süredir oyunculuğu ile değil özel hayatı ile gündemde olan Kaan Yıldırım, hayranlarını sevindiren bir haber ile dikkat çekti. Yıldırım’ın yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlandığı öğrenilirken yakışıklı oyuncunun partneri de resmen duyuruldu. İşte ayrıntılar…

Uzun bir süredir oyunculuğu

Kariyerinin başından bu yana çok ses getiren birçok projede boy gösteren yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz sezon bir talihsizlik yaşamıştı. Büyük umutlar ile başladığı ‘Sipahi’ isimli dizisi erken final yaparak Show TV’ye veda eden Yıldırım, bu süreçte sık sık özel hayatı ile gündeme geldi. Bir süredir beraber olduğu meslektaşı Pınar Deniz ile evlilik hazırlıklarını sürdüren Yıldırım, son olarak yeni projesi ile hayranlarının yüzlerini güldürdü.

Sipahi’nin reytinglere kurban gitmesinin ardından kabuğuna çekilen ve uzunca bir süredir de özel hayatı dışında herhangi bir konu ile gündeme gelmeyen Kaan Yıldırım, şimdilerde yeni projesi için sette çalışmalarını sürdürüyor. ‘Kopuk’ isimli dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanan yakışıklı oyuncu sevenlerini heyecanlandırırken dizinin diğer başrolü de belli oldu. Peki, Kopuk ne zaman, nerede yayınlanacak? İşte ayrıntılar…

KOPUK’UN KONUSU VE BAŞROLLERİ BELLİ OLDU

Fox TV’nin yeni projesi olarak geçtiğimiz hafta duyurulmuş olan Kopuk, heyecan yarattı. İzleyicilerin sabırsızlık ile bekledikleri dizide Kaan Yıldırım’a güzel oyuncu Seray Kaya’nın eşlik edeceği öğrenildi. Zenginden çalıp fakire veren bir kahramanın etrafında dönecek olan yeni proje, ilerleyen dönemlerde herkes için asıl kahramanın para olduğunu buruk bir şekilde gözler önüne serecek.

KAAN YILDIRIM YENİ DİZİSİ HAKKINDA KONUŞTU

Şimdilerde çekimleri devam eden Kopuk ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaan Yıldırım, her şeyin yolunda olduğunu ifade etti. Tarlabaşı Mahallesi’nde devam eden çekimler sayesinde mahalle sakinleri ile hızla kaynaştıklarını belirten Yıldırım, ayrıca partneri Seray Kaya’yı da öve öve bitiremedi.

Kaya ile dizi vasıtası ile tanıştıklarını belirten yakışıklı oyuncu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Çok tatlı bir insan. Birinci bölümü bitirdik. Çalışmaya başlayalı 1,5 ay oldu. Sorunsuz, keyifli, iyi arkadaş olduk. O da böyle beni de mutlu ediyor. Eminim onu da mutlu ediyordur.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor