Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Akşam Survivor Var Mı? Survivor Yeni Bölüm Ne Zaman? Bugün Survivor Var Mı? 4 Ocak Perşembe Survivor Var Mı?

Her akşam yeni bölümü ekrana gelen Survivor All Star 2024 yarışında gözler yeni güne çevrildi. 4 Ocak Perşembe günü TV8 yayın akışı inceleyen vatandaşlar Survivor yeni bölüm var mı yok mu sorguladı. Merak edilen detay belli oldu. Peki, 4 Ocak Survivor var mı? Bugün Survivor var mı? İşte yanıtı..

Her akşam yeni bölümü

Acun Ilıcalı’nın yıllardır ekrana getirdiği yapım Survivor bu sezon All Star yarışıyla başladı. TV8 ekranında yayınlanan Survivor All Star 2024 sezonu oldukça heyecanlı başladı. Henüz 3 bölümü yayınlanan Survivor All Star yarışında ilk haftadan büyük ödül geldi. Acun Ilıcalı kesenin ağzını açtı ve kazanan takımı Kolombiya tatiline gönderdi. Gece parkurunu kazanan Furkan oldu ve Mavi takım ödülü kaptı. 2 gün boyunca Kolombiya’da unutulmaz anlar yaşayan Mavi takım yarışmacıları yeni yarış için enerji depoladı. İzleyicilerin pürdikkat takip ettiği Survivor 2024 sezonunda gözler yeni bölüme çevrildi. Peki, bu akşam Survivor var mı? 4 Ocak Perşembe bugün Survivor var mı? İşte yanıtı..

4 OCAK PERŞEMBE BU AKŞAM SURVIVOR VAR MI?

TV8 canlı yayın Survivor takibi yapan izleyiciler yeni bölümü beklemeye koyuldu. 4 Ocak 2024 Perşembe gününün gelişiyle meraklı gözler Survivor yeni bölüme çevrildi. Kolombiya ödülü ardından yarışın kaldığı yerden devam edeceği Survivor yarışında yeni bölüm ne zaman yayınlanacak belli oldu. 1 Ocak, 2 Ocak, 3 Ocak günleri yeni bölümleriyle ekrana gelen Survivor All Star’a birkaç günlük ara geldi. 4 Ocak Perşembe günü Acun Medya yapımı Aşka Düşman dizisinin ilk bölümü yayında olacak. Bu nedenle 4 Ocak Perşembe günü Survivor yeni bölüm yayınlanmayacak. Henüz finali olmayan Masterchef All Star yarı final 5 Ocak Cuma akşamı TV8 ekranında yayınlanacak. 5,6 ve 7 Ocak günlerinde ekranda Masterchef All Star yer alacak. Survivor All Star 2024 yeni bölümünün 8 Ocak Pazartesi günü ekranda olacağı düşünülüyor.

SURVIVOR SON BÖLÜM FULL İZLE

Survivor All Star 2024 son bölüm yaşananlar merak konusu oldu. Daha 1 hafta olmadan büyük seyahat ödülü Acun Ilıcalı’dan geldi. Mavi takım yarışmacıları 2 günlük Kolombiya tatili kazandı. Survivor yarışmacıları sezonun ikinci ödül oyununa çıkmaya hazırlandı. İlk ödül oyununu kazanan Mavi takım Kolombiya günlerini geride bırakıp yeni yarışa odaklandı. 1 Ocak Pazartesi günü ilk eleme adayı Doğukan oldu. İkinci dokunulmazlık oyununda ise kaybeden Mavi takım oldu ve eleme adayı yedeklerden dahil olan Yaman oldu. Dün akşam iki eleme adayı arasında düello oyunu oynandı. Düelloyu 5-0’lık skorla Yaman kazandı. Yaman dokunulmazlık sahibi oldu ve eleme potasından çıktı.