Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KPSS sınav yerleri erişime açıldı

2023-KPSS A grubu ve öğretmenlik genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri oturumları sınava giriş belgeleri erişime açıldı.

2023-KPSS A grubu ve

ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından yapılan duyuruya göre, 2023 KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) sınav giriş belgeleri erişime açıldı. 

23 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Eğitim Bilimleri oturumuna katılacak adaylar, sınav yerlerini ve diğer bilgileri içeren sınav giriş belgelerini online sistem üzerinden görüntüleyebilecek.

Adaylar, sınav giriş yerlerine erişim sağlamak için https://ais.osym.gov.tr/ adresini ziyaret edebilir.

ÖSYM’nin duyurusunda şu ifadelere yer verildi: “13 Temmuz 2023 tarihinde saat 14.00 itibarıyla, 23 Temmuz 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu ile 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Eğitim Bilimleri oturumuna katılacak adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini, T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden edinebilecektir. Sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.”