Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Türe: Yalan beyanlarla ortalığı karıştıranlara izin vermeyeceğiz

Belediye Derincespor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Hüseyin Türe, yanlış beyanlarla ortalığı karıştırmak isteyenlere tepki gösterdi.

Belediye Derincespor Gençlik Geliştirme

TÜM KATEGORİLERDE YER ALACAĞIZ

Türe Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şu şekilde konuştu: Kamuoyunda bir algı oluşmuş ve bir biz bunları okuyunca ya da duyunca gülüp geçiyoruz. Biz alt yapıda faaliyetlerimizi donduracakmışız. Şakası bile çok kötü. Alt yapıda tüm kategorilerde yer alıyoruz. 11,12,13 yerel lig ve 14,15,16,17,19 ile de Elit Ligi’nde mücadele edeceğiz. Bu amacından uzak ve tam bir hayal ürünü olan algıyı üretenlerin ne yapmak istediklerini çok iyi biliyoruz.

YALAN BEYANDA BULUNDULAR

2012 grubumuz var ve bu gruptaki sporcularımızla ilgili belediye başkanımıza gidip yalan yanlış bilgilendirme yapıldı. Bu ayıp ve gaflet içinde bulunanlar istediklerini elde edemeyecekler, buna asla izin vermeyeceğiz! Biz bu grupta da lige katılacağız. Futbolcuların lisansları ile ilgili kapımızı kimsenin çalmasını da istemiyoruz. Hedefimiz, diğer gruplarla birlikte 2012 grubu ile de başarılı olmak.

4-8 EYLÜL ARASI SEÇME YAPACAĞIZ

Futbol okullarındaki oyuncu sayımızı her geçen gün artırmayı hedefliyoruz. Temel amacımız işinde çok değerli antrenörlerle Belediye Derincespor alt yapısını da marka haline getirip istikrarlı bir şekilde üst yaş gruplarına hem yetenekli hem de ahlaklı sporcular yetiştirmek. 4-8 Eylül arası 11-14 arasındaki çocuklarımı için seçme yapacağız ve buradan da kulübümüze futbolcu temin edeceğiz.

GELİYORUZ!

11-12-13 ve 14 yaş gruplarımız oldukça donanımlı ve inanın bana geliyorlar. Akademi takımlarımız ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Sadece bu şehirde değil, tüm ülkede Belediye Derincespor’un alt yapısını konuşturacağız ve bu konuda çok iddialıyız. Çünkü elimizdeki antrenör grubu idealist, yetenekli, güncel ve çok karakterli isimlerden oluşuyor.

Alt yapıdan A takıma sadece futbolcu değil antrenör de gönderiyoruz. Geçtiğimiz Hamza ve Murat Soner hocalarımız A takımda üzerilerine düşeni en iyi şekilde yaptı. Bu sezon öncesinde Ekin Tokoğlu hocamız çok güzel bir örnek oldu. Kendisine başarılar diliyoruz. Bu anlamda da Derince’de çok güzel bir futbol aklı mevcut.

EMİN ELLERDE

Tabii ki bizlere bu imkanı ve her bir antrenörümüze ayrıcalıklı olmamızı sağlayan başta başkanımız Erdinç Şehit olmak üzere, Sportif ve İdari Menajerimiz Mustafa Polat’a, Ahmet Arslan hocam ile yönetim kurulumuza çok teşekkür ederim. Onların açtığı bu yolda bizler de en iyi şekilde yürümeye gayret ediyoruz. Şunu çok rahatlıkla ifade edebilirim ki, Belediye Derince’nin alt yapısı emin ellerde. Bundan kimsenin bir şüphesi olmasın.

BELEDİYE DERİNCESPOR ALT YAPI ANTRENÖR KADROSU

Hüseyin Türe – U-19 (Alt yapı koordinatörü)

Cem Kurşun – U-17

Göksel Ali Argun – U-16 ve futbol okulları

Necdet Eski – U-15

Talip Aşkın – U-14

Zafer Köklü – U-12 ve 13

Yüksel Doğancı – U-11

Erdal Demirören – Atletik Performans – U-19 Yardımcı Antrenörü

Emre Örmek –  Atletik Performans – U-17 Yardımcı Antrenörü

Ekrem Taşdemir – (Kaleci Antrenörü – 17 ve 19 grupları)

Melih Karaca – Atletik Performans – U-16 Yardımcı Antrenörü

Erhan Nazlı – 13, 14 ve 16 grupları