Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Bugün Var Mı? Yalı Çapkını Yeni Bölüm Ne Zaman? 5 Ocak Yalı Çapkını Bu Akşam Var Mı? Yalı Çapkını Bu Hafta Var Mı?

2024 yılının bombası Yalı Çapkını yeni bölüm için geri sayım başladı. 5 Ocak Cuma gününün gelişiyle Yalı Çapkını yeni bölüm merak konusu oldu. Ferit ve Seyran aşkının arasına yeni giren Nevra ne zaman yayında olacak merak edildi. Peki, Yalı Çapkını bugün var mı? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? 5 Ocak Yalı Çapkını bu hafta var mı? İşte yanıtı..

2024 yılının bombası Yalı

Star TV rekortmeni Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm araştırmaları hızlandı. Korhan ailesinden intikam almak isteyen Seyran’ın tüm gerçekleri canlı yayında anlatmasıyla olaylar birbirine karıştı. Cuma günleri yayına giren Yalı Çapkını bu hafta var mı merak edildi. 5 Ocak Cuma gününün gelişiyle meraklı gözler Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı çevrildi. Seyran ve Ferit’in birbirlerine resti çektiği Yalı Çapkını anları izleyenler Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman sorguladı. Peki, yalı Çapkını bu akşam var mı? Yalı Çapkını bu hafta var mı? İşte yanıtı..

5 OCAK YALI ÇAPKINI BU AKŞAM VAR MI?

Her hafta cuma günü yeni bölümüyle izleyicilerin karşısındaki yerini alan Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanacak mı merak konusu oldu. 5 Ocak Cuma günü Star TV yayın akışı inceleyen vatandaşlara son durum mesajı geldi. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolleri paylaştığı Yalı Çapkını bugün var mı sorusunun yanıtı Hayır yok. Yılbaşı tatiline giren setler bir süreliğine durdu. Bu yapımlardan biri de Yalı Çapkını oldu. 5 Ocak Cuma günü Yalı Çapkını yeni bölüm yayınlanmayacak. 5 Ocak Cuma günü saat 20.00 olduğunda Yalı Çapkını özel bölüm yayına girecek.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Reyting yarışında kimseye pabuç bırakmayan Yalı Çapkını dizisi yeni bölümü için nefesler tutuldu. 5 Ocak Cuma günü yeni bölümü yayınlanmayacak olan Yalı Çapkını dizisinin 53. bölümü 12 Ocak Cuma günü ekrana gelecek. Afra Saraçoğlu’nun Seyran, Mert Ramazan Demir’in Ferit rolüne büründüğü Yalı Çapkını dizisinde Nevra fırtınası esmeye başladı. Milyonların takibinde yer alan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde Ferit ile Nevra ilişkisini izleyeceğiz. Seyran’ın hamile olduğunu öğrendiği Yalı Çapkını yeni bölümde Nevra’nın Ferit’le ilişkisi ne yönde ilerleyecek bekleyip göreceğiz.

STAR TV 5 OCAK YAYIN AKIŞI

07:00 Kiralık Aşk

09:45 Sabahın Sultanı Seda Sayan

13:30 Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak

16:00 Güzel Köylü

18.15 Star Haber

19:00 Çok Güzel Hareketler 2

20:00 Yalı Çapkını Tekrar