Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Moğultay’dan Hürriyet’e: “Kafe yapacağına söz verdiği arsayı da sattı”

Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in mahalle sahinlerine kafe sözü verdiği araziyi satmasına tepki gösterdi.

Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail

İzmit Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Sanayi Mahallesi’nde bulunan araziye kafe yapacağı sözü vermesinin üzerine söz konusu araziyi sattığını ifade ederek, “Satma nedeni İzmit Belediyesi şu anda borç batağındadır ve maalesef iflas etmiştir” dedi.

“DENİZ KENARINDAKİ…”

Moğultay’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şu şekilde: “Kıymetli Mahalle sakinlerimiz, bildiğiniz üzere İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet mahallemizde bulunan deniz kenarındaki üç dönümlük arazimize kafe yapacağım sözünü vererek geçtiğimiz şubat ayında mahallemize ait olan bir başka üç adet arazimizi 74 milyon TL gibi büyük bir rakama satmıştı.

“İZMİT BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA”

Lâkin geldiğimiz son noktada maalesef aradan bir yıl geçmesine rağmen bırakın kafe yapılmak bir yana şu anda kafe yapmak istediği araziyi de satmış bulunmaktadır. Satma nedeni ise İzmit Belediyesi şu anda borç batağındadır ve maalesef iflas etmiştir.

“BAŞKA ÇARESİ KALMADI”

Şu an içimiz acımaktadır ama maalesef İzmit halkının selameti ve hizmet alması, haciz konulan araçların ve gayrimenkullerin hacizlerinin kaldırılması için İzmit Belediyesi’nin bu arazileri satmaktan başka çaresi kalmamıştır.

“ELEŞTİRDİĞİ KINADIĞI HER ŞEYİ YAPTI”

Geldiğimiz son noktada İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet seçimlerden önce yapmayacağım dediği her şeyi yaptı. Satmayacağım dediği her şeyi sattı, eleştirdiği ve kınadığı ne varsa hepsini yaptı hepsini İzmit halkına yaşattı.”