Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erol Şerit: Aday destekleme kararı almadık

CHP İzmit İlçe Örgütü kongresi öncesinde Engin Özcan’ın adaylıktan çekilmesi, kulisleri hareketlendirdi. Engin Özcan’ın birlikte hareket ettiği ekipten Erol Şerit, Nokta Gazetesine önemli açıklamalar yaptı

CHP İzmit İlçe Örgütü

CHP İzmit İlçe Örgütünün kongresi 2 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Gökhan Darcan’ın aday olmadığı kongrede, Gökhan Ercan ile Cengiz Çakar, adaylığını açıklamıştı. Bir diğer aday Engin Özcan ise bugün, CHP İzmit İlçe Kongresinde aday olmama kararı aldı. Engin Özcan’ın ilçe örgütü seçimlerinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile eski milletvekili Hikmet Ereknaya’nın desteklediği Cengiz Çakar’ı destekleyeceği ifade ediliyor. Peki içinde yer aldığı ekip ne düşünüyor?

ALTINI ÇİZDİ

Engin Özcan’ın ekibinin de Cengiz Çakar’ı destekleyeceğine yönelik iddialar üzerine, bu ekibin içindeki önemli isimlerden biri olan Erol Şerit, Nokta Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Erol Şerit, herhangi bir adayı destekleme kararı almadıklarının altını çizerek, kaybedeceklerini öngördükleri için çekildiklerini ifade etti.

İŞ VAADİ İDDİALARI

Erol Şerit, “Karşımızda önemli iki güç var. Bir blok Gökhan Ercan’ı destekliyor. Bir diğer blok ise Cengiz Çakar’ı. Öte yandan bazı delegelere, delege yakınlarına iş vaadi verildiği iddiaları sürekli dillendiriliyor. Biz de ekip olarak bir değerlendirme yaptık, seçimi bu şartlar altında kazanmamızın zor olduğu kanaatine vardık” dedi.

KARAR ALINMADI

Öte yandan Erol Şerit, bir adayı destekleme üzerine herhangi bir karar almadıklarının altını çizdi. Erol Şerit, “Evet, birlikte hareket ettiğimiz Engin Özcan adaylıktan çekildi. Fakat biz ekip olarak herhangi bir adayı destekleme kararı almadık. Desteklemek zorunda da değiliz. Önümüzdeki günlerde ekip olarak bir değerlendirme yapacağız. Kararımızı vereceğiz. Seçimde tarafsız da kalabiliriz” dedi.

CENGİZ ÇAKAR İDDİASI

Engin Özcan’ın ekibiyle beraber Cengiz Çakar’ı destekleyeceği iddialarına ilişkin de konuşan Erol Şerit, “Engin Özcan’ın ekibinin tamamen Cengiz Çakar’ı destekleyeceği iddiası dedikodudan ibaret. Söylediğim gibi, biz henüz bir karar almış değiliz. Toplanacağız, konuşacağız ve bir karar vereceğiz. İki adaydan birini destekleyebiliriz. Tarafsız da kalabiliriz. Özcan’ın adaylıktan çekilmesinin ardından çıkan bu dedikodular gerçeği yansıtmıyor” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?