Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adaylardan birlik vurgusu!

CHP İzmit İlçe kongresinde başkan adayları Gökhan Ercan ve Cengiz Çakar adaylık konuşmalarını gerçekleştirdi

CHP İzmit İlçe kongresinde

Yerel seçim öncesi kongre kararı alan Cumhuriyet Halk Partisinde kongre süreci İzmit İlçe Örgütü kongresi ile devam etti. Partinin İzmit İlçe Kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yapıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede mevcut İlçe Başkanı Gökhan Darcan yeniden aday olmazken Cengiz Çakar ve Gökhan Ercan başkanlık için listelerini divana sundu. 

“ÇALIŞMALARA DESTEK OLACAĞIM”

CHP İzmit İlçe Başkan adayı Cengiz Çakar yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Ben ve arkadaşlarım bu ilçe kongresinin süreci başladığında kimseden işaret almadan delegemize ve üyelerimize gittik. 38 köyde delege arkadaşlarımı ziyaret ettim. Bu iktidara gelebilmenin yolu parti içerisinde birbirimizi sevmemiz ve kurduğumuz duvarları kaldırmamız gerekiyor. Seçim sonucu ne olursa olsun ertesi gün Gökhan Ercan’ın yanında olup çalışmalarına destek olacağım.

İNSANLAR BİZDEN SEVGİ VE HOŞGÖRÜ İSTİYOR

2019 yılında Belediye başkan adaylığım vardı. Benim yerime Fatma Hanım aday gösterildi. Ben birlikten yanayım. Gidilmeyen köylere gideceğiz. Biz kavgayı bırakıp köylerde bizi özlemle bekleyen insanlara gidelim. İnsanlar bizden sevgi, hoşgörü ve merhamet istiyor. Sandığa kimsenin baskısı altında gitmeyin. Cengiz Çakar mı Gökhan Ercan mı bu partiyi daha iyiye götürür ona göre karar verin.”

ÖRGÜT MUTLU DEĞİLSE KİMSE MUTLU DEĞİLDİR

CHP İzmit İlçe Başkan Adayı Gökhan Ercan yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ben Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri olarak buradayım. Her şeyden önce örgüt mutlu değilse kimse değildir. Örgüt mutlu değilse burada çok büyük bir yanlış vardır. CHP’yi İzmit’te daha dinamik hale getirmek benim görevimdir. Siz bu partinin temel taşlarısınız ve öyle kalacaksınız. Nerede bir rahatsızlık hissedersek vatandaşlarımızı ezdirmemek için adayız. Kentimizin öncelikli sorunu olan deprem konusunda gerekli yerlere. Çıktığımız bu yol sevgi yoludur. Gençleşmiş bir İzmit hayal edin. Sadece ilçe başkanlığı değil, İzmit Belediyesi’ni yönetecek kadroları yetiştirmek için adayız. İstikbalden umudunu kesen gençlerimize umut olmak için adayız.”