Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5 Ocak Masterchef Altın Kaşık Kim Aldı? Masterchef Dördüncü Kaşık Kim Aldı? Masterchef All Star Kaşık Alanlar TAM LİSTE

5 Ocak 2024 Cuma günü oynanacak Masterchef All Star çeyrek final yarışında şeflerden altın kaşık sürprizi geldi. Danilo, Mehmet ve Somer şeften gelen dördüncü kaşık kimin oldu merak konusu oldu. Son dörde kalan Masterchef finalistlerinden altın kaşık alan isim belli oldu. Peki, Masterchef kaşık atma nedir? İşte Masterchef All Star kaşık alanlar..

5 Ocak 2024 Cuma

TV8 ekranının en heyecan dolu yapımlarından MasterChef All Star çeyrek final günü geldi çattı. Tahsin, Barbaros, Esra ve Hasan Masterchef son dörde ismini yazdırdı. 6 aydan fazla süredir ekran yolculuğuna devam eden Masterchef All Star yarışında gözler yeni güne çevrildi. 5 Ocak 2024 Cuma günü TV8 ekranında 196. bölümü yayınlanan Masterchef yeni bölüm geldi. Büyük finale sayılı gün kala şampiyonluk ateşini yakan 4 isimden biri altın kaşık aldı. Masterchef All Star sezonunda verilen 3 altın kaşık ardından dördüncüsü geldi. Somer şef, “Söylenebilecek tek şey MasterChef All Star’ın dördüncü kaşığnın sana geliyor olması” dedi ve altın kaşığı fırlattı. Peki, 5 Ocak Masterchef altın kaşık kim aldı? Masterchef dördüncü altın kaşık kim aldı? İşte Masterchef All Star kaşık alanlar..

5 OCAK MASTERCHEF 4. ALTIN KAŞIK KİM ALDI?

Kupa için mücadele hız kesmedi. MasterChef All Star çeyrek final heyecanı yeni bölümde yaşanmaya başladı. Survivor All Star 2024 yayınlarının araya girmesiyle bir süre ekrandaki yerini alamayan Masterchef All Star büyük final için geri sayım başladı. Son 4’e ismini yazdıran Tahsin, Barbaros, Esra ve Hasan arasında şampiyonluk kupasını kim kaldıracak merak konusu oldu. 7 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak Masterchef final gecesinde bir yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak. Son günlerin yaşandığı Masterchef All Star sezonunda altın kaşıklar peş peşe geldi. Barbaros, Hasan ve Dilara’nın altın kaşık aldığı Masterchef All Star sezonunun dördüncü kaşığı atıldı. 5 Ocak 2024 Cuma günü çeyrek final gecesinde altın kaşık alan yarışmacılar Tahsin ve Hasan oldu. Şefler puanlarını verdi ve Masterchef çeyrek finalde Hasan ile Tahsin altın kaşık aldı.

MASTERCHEF KAŞIK ATMAK NEDİR?

İzleyicilerin en merak ettiği sorular arasında yer alan Masterchef altın kaşık kaç gram bilinmiyor. Altın rengindeki kaşık aslında gerçek altın değil. Masterchef yarışmasında kullanılan altın renkli kaşık sembolik olarak kullanılıyor. Bu nedenle bir değeri ve kaç gram olduğunun önemi bulunmuyor. Masterchef kaşık atma nedir sorusuna ise şöyle yanıt verelim; MasterChef’te altın kaşık, şeflerin yarışmacıların yemeklerini çok beğendiği ve onlara saygı duyduğunu gösteren bir jesttir. Aşçılık dünyasında kaşık atmak şefin o kişiye daha üst bir şey öğretemeyeceği anlamına geliyor.

MASTERCHEF ALL STAR 196. BÖLÜM ALTIN KAŞIK YAYINI İÇİN TIKLAYIN