Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sevtay Çağlar: Kavaklı Mahallesi o ruhu geri getirdi

Kavaklıspor Kulübü Başkanı Sevtay Çağlar, Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Kavaklı Mahallesi’nin depremde çok kayıp verdiğine dikkat çekti ve “Bu sezon o ruhu geri getirdik” dedi.

Kavaklıspor Kulübü Başkanı Sevtay

Süper Amatör Lig’in taze takımı Kavaklıspor’da Başkan Sevtay Çağlar ikinci döneminde de Gölcük ekibine şampiyonluk yaşattı. Genç başkan duygularını Nokta Gazetesi ile paylaştı ve şu ifadelere yer verdi: Benim Kavaklıspor’daki ikinci dönemim. Sezona genç bir yönetim grubu ile girdik. Niyetimiz ve hedefimiz belliydi. Uyuyan bir mahallemiz vardı. 11 yıldır bir aşağı, bir yukarı bir görüntüsü içindeydi. Görevi aldığımızda hedefimiz şampiyonluktu. Yönetici kardeşlerim, hocalarım, futbolcu kardeşlerim ve taraftarımızla bir olduk, beraber olduk, aile olduk, inandık ve Kavaklıspor’u hak ettiği yere getirdik.

ÖNCEKİ BAŞKANLARDAN ALDIĞIMIZ ÖĞÜTLER İLE

Mahallemiz depremde çok kayıp verdi. Kavaklı Mahallesi gerçekten yıllarca büyük bir travma yaşadı. Hepimizin annesi, babası, evladı, akrabası hayatını kaybetti. İlyas ve Doğan başkanlar zamanında Kavaklıspor’u yaşatmaya çalıştık. O dönemlerde lige katılan ender takımlarındandık. Edirne, Tekirdağ deplasmanlarına binlerce mahalleli ile 3. Lig terfi maçlarına gitmiştik. O ruhu hissettik, önceki başkanlardan aldığımız öğütler ve temennilerle hareket ettik ve başarılı olduk. Emeği geçen, alın teri döken, dualarını bizden esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor'da Passolig taşıyan taraftar sayısı
Sıradaki Haber Kocaelispor’da Passolig artışı devam ediyor. Yoğun ilgi var…