Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selin Ciğerci’den ilginç tespit! ‘Yurt dışında yaşayan Türkler burada yaşayanlardan…’ Herkesin kafası karıştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Selin Ciğerci, Instagram hesabından yayınladığı son gönderi ile kafaları karıştırdı. Ciğerci’nin gurbetçi Türkler ile ülkede yaşayanlar arasında yaptığı kıyaslama, şaşkınlık yarattı. İşte detaylar…

Hem özel hayatı hem

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Selin Ciğerci, son dönemlerde gerek magazinin gerek ise de sosyal medyanın gündeminden düşmemeye başladı. Seneler önce cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren ve bu tercihi sebebi ile ailesi ile birtakım problemler yaşayan Ciğerci, son dönemlerde kendisini tamamen işine adadı.

Gökhan Çıra ile iki kere evlenen ancak evliliğini yürütemeyerek hayatına bekar olarak devam etme kararı alan Selin Ciğerci, geçtiğimiz aylarda herkesi şaşkına çeviren bir gelişme ile gündeme gelmişti. Çıra ile evli olduğu dönemlerde taşıyıcı anne ile yurt dışından bebek sahibi olma kararı alan ve buna bağlı olarak da harekete geçen Ciğerci, ‘Saadet Selenay’ ismini verdikleri küçük kızı ile ilk kez fotoğraf paylaşmıştı. Kızını kameralardan uzak tutmaya çalışan Ciğerci’nin o pozu sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken ünlü isimden gelen son paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

O KARŞILAŞTIRMA DİKKAT ÇEKTİ

Nerede ise her gün iş yerinde bulunan ve misafirlerini kendi karşılayarak işini ne kadar sevdiğini gözler önüne seren Selin Ciğerci, bugün Instagram hesabının hikayeler kısmından bir gönderi yayınladı. Şubesine yurt dışından gelen müşterileri ile sohbet ettiği anları yayınlayan Selin Ciğerci, o kişilerden birine ‘Yurt dışında yaşayan siz Türkler, burada olan Türklerden daha saf, temiz kalpli geliyorsunuz bana. Niye bilmiyorum ama bana öyle geliyor’ ifadelerini kullandı.

YENİ ÜRÜNÜNÜ TANITIRKEN DUYGULANDI

Fenomenler hakkında başlatılan incelemelere dahil edildiği bilinen Selin Ciğerci, son olarak yeni bir ürün çıkarma hazırlığında olduğunu belirtti. Instagram hesabından yeni ürününü tanıtan Selin Ciğerci, ‘Bu ürünü tanıtırken ağlarsam bana gülmezsiniz değil mi?’ ifadelerini kullandı. Ciğerci’nin yeni ürünü için yaşadığı heyecan, sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerini çekti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor