Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu’ndan fragmana tepki… O yorum sosyal medyada olay yarattı! Herkes şokta!

Uzun süredir rol aldığı Yalı Çapkını’na yönelik çeşitli iddialar ile gündeme gelen güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, son olarak dizinin yeni bölüm tanıtımına verdiği tepki ile olay yarattı. Saraçoğlu’nun sert tepkisi, sosyal medyaya bomba gibi düştü. İşte ayrıntılar…

Uzun süredir rol aldığı

Henüz çocuk yaşta başlamış olduğu oyunculuk kariyerinde seneler içerisinde büyük başarılara imza atan Afra Saraçoğlu, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Gerek Mert Yazıcıoğlu ile olan 4 yıllık ilişkisini bitirir bitirmez rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yeni bir aşka yelken açması ile gerek ise de son dönemlerde rol aldığı reklam filmleri ile öne çıkan Saraçoğlu, ayrıca Yalı Çapkını ile de gündemde kalmaya devam ediyor.

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayesinin senaryolaştırıldığı Yalı Çapkını’nda ‘Seyran’ karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, son dönemlerde projesine yönelik çeşitli iddialar ile gündeme gelmeye başladı. Senaryonun farklılaşması neticesinde ikinci plana düşen Seyran karakterinin Saraçoğlu’nu mutsuz ettiği ileri sürülürken güzel oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu bir yorum, iddiaları adeta doğruladı. Saraçoğlu’nun hem hayranları hem de diğer sosyal medya kullanıcıları ünlü ismin o yorumu ile adeta şok geçirdi.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINA SERT TEPKİ

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen Yalı Çapkını, bölüm biter bitmez 12 Ocak’ta yayınlanacak bölümünün fragmanı ile dikkat çekti. Yalı Çapkını’nın Instagram hesabı üzerinden yayınlanan yeni fragman dizinin izleyicileri tarafından yorum yağmuruna tutulurken Afra Saraçoğlu da yorum yapanlar arasında yer alarak herkesi şaşkına çevirdi.

Saraçoğlu, Seyran karakterinin çok az görüldü fragmana ‘ Seyran yok galiba’ yorumu ile tepki gösterdi. Ünlü ismin bu şekilde açıkça tepkisini dile getirmiş olması, yapım şirketi ve senaristler ile gerçek anlamda sıkıntı yaşadığını düşündürdü.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Afra Saraçoğlu yorumunun ardından X’te TT oldu. Saraçoğlu’nun bu tavrına sevenleri hak verirken bazı sosyal medya kullanıcıları da davranışın profesyonellikten uzak olduğunu savundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor