Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 Ocak Survivor Var Mı? Survivor 4 Bölüm Ne Zaman? Bu Akşam Survivor Var Mı? Survivor Hangi Günler 2024

Acun Ilıcalı klasiği Survivor All Star 2024 yarışması bu akşam yayınlanacak mı merak konusu oldu. 6 Ocak Cumartesi günü tüm gözler Survivor yeni bölüme çevrildi. İlk 3 bölüm ardından ara veren Survivor 4 bölüm ne zaman yayınlanacak belli oldu. Peki, Survivor 6 Ocak var mı? Survivor hangi günler? İşte yanıtı..

Acun Ilıcalı klasiği Survivor

Survivor 6 Ocak var mı günün en merak edilen konusu oldu. Hafta sonu tatiline başlayan vatandaşların odak noktası dizi ve programlar oldu. Bu noktada izleyicilerin en çok izlediği yapım Survivor All Star 2024 sorguları oldu. Acun Ilıcalı klasiği fenomen yapım bu akşam yayında olacak mı merak edildi. İzleyiciler 6 Ocak Survivor var mı, Survivor hangi günler, bu akşam Survivor var mı soruların yanıt aradı. Masterchef All Star yarışının bitmesine sayılı zaman kaldı ve TV8 ekranında tek izlenecek program için nefesler tutuldu. Beklenen açıklama geldi. 6 Ocak TV8 yayın akışı listesinde Survivor yer aldı mı açıklandı. Peki, Survivor hangi günler 2024? İşte yanıtı..

6 OCAK SURVIVOR VAR MI?

TV8 yayın akışı takibi yapan izleyicilerin günün en çok merak ettiği madde Survivor 4. bölüm oldu. Yeni yılın ilk günüyle birlikte yayın hayatına başlayan Survivor All Star 2024 izlenmeye başladı. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan’ın sunumuyla yayınlanan Survivor yeni bölümleri beklenmeye başladı. Ocak ayının ilk haftasında 3 gün yeni bölümü yayınlanan Survivor 6 Ocak Cumartesi günü izlenebilecek mi araştırıldı. Milyonlarca seveni olan Survivor 4 bölüm ne zaman sorusunun yanıtı geldi. Mavi ve Kırmızı takım yarışında tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor yeni bölüm 8 Ocak Pazartesi günü saat 20.00 olduğunda yayınlanacak. 6 ve 7 Ocak günleri Masterchef All Star yarı final ile final bölümleri TV8 ekranında yer alacak. Masterchef yarışının tamamen bitişiyle Survivor All Star 2024 her gün yeni bölümüyle yayında olacak. 6 Ocak Cumartesi günü TV8’de Masterchef Türkiye All Star yarı final var.

6 OCAK 2024 CUMARTESİ TV8 YAYIN AKIŞI

09:00 Bir Yemek Olsam

11:00 Masterchef Türkiye All Star

12:30 Gazete Magazin

17:15 Cevap Ver Türkiye

20:00 Masterchef Türkiye All Star