Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı Erkan Neden Yok? Gönül Dağı Erkan Diziden Ayrıldı Mı? Gönül Dağı Erkan Neden Ayrıldı? Burak Can Kimdir?

6 Ocak Cumartesi günü 121. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkan Gönül Dağı fragmanda Erkan’ın yer almayışı izleyenleri şüphelendirdi. Gönül Dağı Erkan neden yok merak eden seyirciler yakışıklı oyuncu Burak Can akıbeti sorguladı. Peki, Gönül Dağı Erkan diziden ayrıldı mı? Burak Can diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı..

6 Ocak Cumartesi günü

Cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü öncesi hareketlilik başladı. 6 Ocak Cumartesi günü sevenleriyle buluşan Gönül Dağı 121. bölümde Erkan’ın görünmemesi izleyicileri meraklandırdı. Gönül Dağı Erkan neden yok, Gönül Dağı Erkan diziden ayrıldı mı sorularına yanıt arayan seyirciye son dakika gelişmesi duyuruldu. Gönül Dağı son bölümde Filiz’in okuduğu Erkan’ın mektubu her şeyi ortaya döktü. Peki, Gönül Dağı Erkan diziden ayrılıyor mu, Gönül Dağı Erkan neden ayrıldı? İşte Gönül Dağı Erkan’ı Burak Can akıbeti..

GÖNÜL DAĞI ERKAN NEDEN YOK? GÖNÜL DAĞI ERKAN DİZİDEN AYRILDI MI?

6 Ocak Cumartesi günü yayına giren Gönül Dağı 121. bölümde Erkan merak konusu oldu. Filiz’e mektup bırakan Erkan kayıplara karıştı. Selma ile Taner’in nişanının olduğu geceye Erkan damga vurdu. Gönül Dağı Erkan ile Yeşim sahnesinde izleyici hüzünlendi. Yeşim Erkan’a Filiz için, “Ona git. O kız seni seviyor” dedi. Son bölümde görünmeyen Erkan’dan Filiz’e, “Seni kırmak benim dünyada isteyeceğim son şeydi. Ama eşeklik benim ya bu hataya düşmüş bulundum bir kere. Yaptıklarımı nasıl telafi ederim, beni nasıl affedersin bilmiyorum ama senden özür diliyorum. Filiz artık ben yokum. Bir daha asla çıkmayacağım karşına. Kendine iyi bak” sözlerinin bulunduğu mektup geldi. Erkan, Filiz’e bıraktığı mektupla birlikte ortadan kayboldu. Sefer ve Filiz her yerde Erkan’ı aradı ancak bulamadı. Gönül Dağı dizisinde Erkan rolüne bürünen Burak Can’ın yapımdan ayrılığı henüz belli olmadı.

BURAK CAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ? 

Yakışıklı oyuncu Burak Can dizi, sinema ve birçok reklam projesinde yer aldı. İlkokul ve lise eğitimlerini İstanbul’da okuyan Burak Can, İstanbul Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Oyunculuk eğitimleri alan genç oyuncunun ilk dizisi 2010 yılında ekrana gelen Gönül Ferman Dinlemiyor adlı dizi oldu. 21 Aralık 1996 doğumlu olan Burak Can şu an 26 yaşında. İstanbul’da doğup büyüyen Burak Can’ın son adresi TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi oldu.

Burak Can Dizileri

Gönül Dağı

Mevlana

Kuzey Yıldızı İlk Aşk

Keşif

Darısı Başımıza

İçimdeki Fırtına

Nadide Hayat

Yılanların Öcü

Sana Bir Sır Vereceğim

Al Yazmalım

Gönül Ferman Dinlemiyor

BURAK CAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN