Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arandina Real Madrid Maçı CANLI İZLE! Tivibu Spor 1 Arandina Real Madrid Maçı KESİNTİSİZ İzle! Arandina Real Madrid Maç Şifresiz İzle

Spor tutkunlarının gündeminde ilk sırada yer alan Arandina Real Madrid maçı hazırlıkları tamamlandı. Tüm gözler 6 Ocak Cumartesi günü oynanacak Arandina Real Madrid maçına çevrildi. Taraftarların nefeslerini tuttuğu Arandina Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda belli oldu. İşte Arandina Real Madrid maçı canlı izle şifresiz kesintisiz ekranı..

Spor tutkunlarının gündeminde ilk

Arandina Real Madrid maçı ne zaman araştırması yapan milyonlarca taraftar bekleyişe geçti. 6 Ocak Cumartesi günü karşı karşıya gelecek olan Real Madrid Arandina maçı ne zaman merak edenlere en net yanıt geldi. Real Madrid maçları sıralamasında büyük heyecan yaratan karşılaşmanın detayları belli oldu. Arda Güler’in oynama ihtimalini takip eden taraftarlar sorgulamaları artırdı. Mallorca maçından istediği skorun almayan Arda Güler akıbeti belli oldu. Peki, Arandina Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Arandina Real Madrid maçı Tivibu Spor 1 canlı izle linki..

REAL MADRİD – ARANDİNA MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

İspanya 2. Lig Takımı Arandina ile ilk kez karşılaşacak olan Real Madrid maçı beklenmeye başladı. 6 Ocak Cumartesi günü saatler 23.30’u gösterdiğinde Estadio El Montecillo Stadı’nda başlayacak olan Arandina Real Madrid maçı için geri sayım başladı. Futbol tutkunlarının büyük merakla beklediği Arandina – Real Madrid maç Tivibu Spor 1 kanalından canlı yayınlanacak. Sakatlıktan yeni çıkan A Milli oyuncu Arda Güler ilk 11’de yer almak için kolları sıvadı. Arandina ile deplasmanda karşılaşacak olan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, “Arda Güler uygun durumda, maçta oynayabilecek seçenekler arasında. İlk 11’de başlayabilir” dedi. Sahanın durumu takımları endişelendirdi. Öte yandan en değerli oyunculardan olan Arda Güler’in yeni bir sakatlıkla karşı karşıya kalabilme ihtimali panik seviyesini artırdı.

REAL MADRİD MUHTEMEL 11

Kepa

Nacho

Carrillo

Vinicius Tobias

Fran Garcia

Valverde

Camavinga

Ceballos

Nico Paz

Joselu

Brahim Diaz

ARANDİNA MUHTEMEL 11

A. Alvarez

Ochoa

J. Marquez

J. Pesca

J. Otuo

Atomo

Vitolo

Zazu

Haji

K. Manzano

Ayoub