Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kavaklıspor şampiyonluğu doyasıya kutladı

1. Amatör Lig A Grubu’nda çok güçlü rakipleri arasından sıyrılarak şampiyonluğa ulaşan Kavaklıspor şampiyonluğu doyasıya kutladı.

1. Amatör Lig A

ÖLÜM GRUBUNDAN ÇIKTILAR

Tam 11 yıl aranın ardından göreve gelen Sevtay Çağlar’ın başkanlığında, Yaşar Yıldız’ın teknik adamlığında şampiyonluğa ulaşan Kavaklıspor şampiyonluğu doyasıya kutladı. Süper Amatör Lig’in çiçeği burnunda takımı Gölcük Kavaklı Mahallesi’ne hitap eden Kavaklıspor, ölüm grubundan çıkmanın mutluluğunu doyasıya yaşadı.

KOLLARI ŞİMDİDEN SIVADILAR

Üzeri açık otobüs ile mahalle turu atan, yönetim, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlar unutulmayacak bir günü geride bırakırken, Kavaklıspor ailesi şampiyonluk yemeği ile mutluluklarını taçlandırdı. Zorlu geçen sezonun ardından haklı bir sevinç elde eden deprem mahallesi Kavaklı’nın güzide temsilcisi Kavaklıspor’da yönetim Süper Amatör Lig için kolları şimdiden sıvadı.

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. normalde konvoy sesinden rahatsız olan ve saçma gelen biri olarak diyorum ki; bu nasıl bir güzellikti otobüste aileler araçlardan teyzeler atkı sallıyor gençler meşale yakıyor tam bir bayram havası yaşattılar gölcüğe müthişsiniz kavaklı daha önce hiç maçınıza gelmedim ama artık ailecek takipteyiz tebrik ederiz

  2. Gölcük çarşıdaydım ortalık yıkılmaya başladı girdiklerinde önde tır arkada üstü açık otobüs bayraklarla donatmışlar 100ün üstünde taksi 7den 70 e herkes telefonlarını çıkardı çoluk çocuk herkes tempo tutmaya basladı gerçekten herkesin gönlünü kazandılar gölcük böyle bir kutlama görmemiştir helal olsun gençlere tarihe geçecek bir kutlama yaptılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor'da Passolig taşıyan taraftar sayısı
Sıradaki Haber Kocaelispor’da Passolig artışı devam ediyor. Yoğun ilgi var…