Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eşmespor ikinci yarıda geri döndü! “2-3”

Süper Amatör Lig A Grubu’nda Sırrıpaşa Futbol Kulübü ile Eşmespor Derince Stadı’nda karşılaştı. İlk yarıyı 2-1 geride tamamlayan Eşmespor ikinci yarıdaki golleri ile maçı 3-2 kazandı ve çok zorlu bir engeli aşmasını bildi.

Süper Amatör Lig A

2005’Lİ EMİRHAN’DAN MÜTHİŞ GOL

Maç öncesi 20 puanı bulunan ve ligde kalma mücadelesi veren Sırrıpaşa Futbol Kulübü üst üste 5 maç kaybeden ve sıkıntıya düşen aynı puandaki Eşmespor ile karşılaştı. Derince Stadı’ndaki maçta Sırrıpaşa, Akif’in golü ile öne geçti. Bu gole Eşmespor’un yıldızı Emirhan İrze karşılık verdi ve 2005’li futbolcu yay üzerinden sol ayağı ile çektiği şutta top 90’a gönderdi.

SON SÖZÜ AKIN SÖYLEDİ

Evinde kayıp yaşamak istemeyen Sırrıpaşa, Özkan’ın şık golü ile yine öne geçti ve ilk yarı 2-1 sona erdi. İkinci yarıda Eşmespor daha atak bir görüntü çizdi. 62. dakikada Yağız’ın ortasında ceza sahası içine elle oynama sonrası Eşmespor penaltı kazandı ve Tolga Tekin skoru 2-2’ye getirdi. Maçta son sözü Eşme adında Akın söyledi ve ceza sahası dışından kaleye gönderdiği topu filelerle buluşturdu. “2-3”

GALİBİYET RAHATLATTI

Kalan sürede başka gol olmadı ve zorlu mücadeleyi 3-2 kazanan Eşmespor 3-2 kazanarak puanını 23’e çıkardı. Böylece oldukça rahatlayan, hükmen İhsaniye galibiyeti de cebinde olan Eşmespor korkulu rüya görmeyi öteledi. Sırrıpaşa çarşamba günü deplasmanda Bağdatspor ile karşılaşacak, Eşmespor’un rakibi ligde kalması hayli zorlaşan Dilovası Belediyespor olacak.