Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ne Gemiler Yaktım Sinan Kim? Mert Denizmen Kimdir, Kaç Yaşında? Mert Denizmen Hangi Dizilerde Oynadı?

Aile oyuncuları arasında yer alan Mert Denizmen yeni adresi belli oldu. Ne Gemiler Yaktım kadrosu dahil olan ünlü oyuncu Mert Denizmen araştırmaları hızlandı. Gün değişikliğine giden Ne Gemiler Yaktım dizisinde Sinan karakteri gizemi çözüldü. İşte Ne Gemiler Yaktım Sinan’ı Mert Denizmen hayatı..

Aile oyuncuları arasında yer

Kadrosunda Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ne Gemiler Yaktım dizisi yola devam ediyor. Gün değişikliği yapan Ne Gemiler Yaktım dizisi pazar günleri yayınlanıyor. 7 Ocak Pazar akşamı ekrana gelen son bölümde yaşananlar izleyici gündeminde ilk sıraya yerleşti. Show TV’de, “Kadınlar birbirinin yurdudur” mottosuyla yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisinden Sinan karakteri dikkat çekiyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım Sinan kim? Mert Denizmen kimdir, kaç yaşında? Mert Denizmen hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

NE GEMİLER YAKTIM SİNAN KİM?

Pazar akşamları sevenleriyle buluşan Ne Gemiler Yaktım dizisinde Sinan oldukça sempatik bir karakter olarak görünüyor. Yardımsever olmaya çalışan biri olan Sinan sürekli kendiyle bir yarış halinde. Kadınlar birbirinin yurdudur mottosu olan dizide Sinan karakterine ünlü oyuncu Mert Denizmen hayat veriyor. Ne Gemiler Yaktım dizisinde Toprak, Yasemin’i cinayetle ilgili köşeye sıkıştırıyor. Yasemin’i bile şaşırtan beklenmedik bir gelişme oluyor. Neriman ile Rutkay’ın arasındaki gerilim Rutkay’ı tetikliyor. Neriman eline geçen kozu Fidan’a karşı kullanırken Toprak aldığı mesajla harekete geçince konakta
gördüğü manzara karşısında şoke oluyor. Fidan artık Rutkay’a karşı kendini güçlü hissediyor.

MERT DENİZMEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2 Haziran 1986 İstanbul doğumlu olan Mert Denizmen kamera karşısına ilk kez Vatanım Sensin dizisiyle geçti. Birbirinden farklı yapımlarda boy gösteren Mert Denizmen, Cinayet Süsü adlı sinema filminde Komiser yardımcısı Alaattin karakterini oynadı. Haliç Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde eğitim alan Mert Denizmen farklı rollere girdi. Kar, Koca Koca Yalanlar, Bizim İçin Şampiyon, Sesinde Aşk Var, Cinayet Süsü ve Hababam Sınıfı Yaz Oyunları gibi yapımlarda rol alan Mert Denizmen, 2017 tarihinde ressam Elif Tutka ile hayatını birleştirdi. Mert Denizmen 1.80 metre boyunda ve İkizler burcudur. En son Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın başrol oynadığı Aile dizisinde yer alan Mert Denizmen yeni adresi Ne Gemiler Yaktım dizisi oldu.

MERT DENİZMEN DİZİLERİ

Aile

Ne Gemiler Yaktım

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları

Cinayet Süsü

Sesinde Aşk Var

Bizim İçin Şampiyon

Koca Koca Yalanlar

Kar

Vatanım Sensin

MERT DENİZMEN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN