Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Ne Zaman? Kızıl Goncalar Neden Ceza Aldı? Kızıl Goncalar Kaldırıldı Mı?

Olayların adresi Kızıl Goncalar dizisi bu akşam yayınlanacak mı merak konusu oldu. 8 Ocak Pazartesi günü merakla beklenen Kızıl Goncalar 3. bölüm var mı araştırıldı. Meryem kızı Zeynep’i Cüneyd’le evlendirecek mi bekleyen izleyiciye yeni gelişme duyuruldu. Peki, Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman? Kızıl Goncalar kaldırıldı mı? İşte yanıtı..

Kadrosunda Özgü Namal, Özcan Deniz, Mina Demirtaş, Erkan Avcı, Selen Öztürk, Asiye Dinçsoy, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Hazal Türesan, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş gibi isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde Faniler Tarikatı harekete geçti. Depremin ardından İstanbul’a Efendi Hazretleri yanına göçen Meryem, Naim ve Zeynep’i bekleyen hadise patlak verdi. Okula gitmesine izin verilmeyen Zeynep beyaz gelinlik giydi. Seküler Atatürkçü doktor Levent ile mutaassıp Faniler Tarikatı içinde yaşayan Meryem’in hikayesinde gözler yeni bölüme çevrildi. Peki, 8 Ocak bugün Kızıl Goncalar var mı? Kızıl Goncalar neden ceza aldı? Kızıl Goncalar ne zaman? Kızıl Goncalar kaldırıldı mı? İşte detaylar..

https://www.youtube.com/watch?v=ZMKkpgQG0Ss

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Tüm gözlerin çevrildiği Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yılbaşı tatiline son veren Kızıl Goncalar dizisi 3. bölüm beklenmeye başladı. 8 Ocak Pazartesi günü yayına girmesi beklenen Kızıl Goncalar yeni bölüme Zeynep’in Cüneyd ile nikahı damga vurdu. Birbirine taban tabana zıt olan Meryem ile Levent Zeynep için kolları sıvadı. Zeynep’in bu yaşta evlendirilmesine mani olmak isteyen Levent ekiplere haber verdi. Fox TV en dikkat çeken yapımlarından olan Kızıl Goncalar yeni bölümde Zeynep okuyabilecek mi merak konusu oldu. Kızıl Goncalar oyuncuları araştıran izleyicilere yeni bölüm mesajı geldi. Kızıl Goncalar fragmanı soluksuz takip eden izleyiciler Kızıl Goncalar bugün var mı, Kızıl Goncalar yeni bölüm ne zaman sorusuna yanıt aradı. Hemen belirtelim ki 8 Ocak Pazartesi akşamı Kızıl Goncalar yeni bölüm yayında olacak.

KIZIL GONCALAR NEDEN CEZA ALDI?

Başrollerini Özgü Namal ile Özcan Deniz’in paylaştığı Kızıl Goncalar neden ceza aldı merak edildi. RTÜK “Milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz” ilkesinin ihlali nedeniyle Kızıl Goncalar dizisine yayın durdurma ve para cezası verdi. Yapım şirketi Gold Film ve FOX TV karşı dava açtı. 2 yayın durdurma cezası verdiği Kızıl Goncalar dizisine idari para cezası tutarı 9 milyon TL oldu. “Yürütmenin durdurulması” kararı alınamazsa “Kızıl Goncalar yeni bölümleri tehlikeye girecek.

DİĞER VİDEOLAR