Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasmin Erbil’in paylaşımı esmerleri kızdırdı! Ortalık yangın yerine döndü! Derin göğüs dekoltesi ile…

Sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar ile gün be gün daha fazla dikkat çeken ve bu sayede de takipçi kitlesini genişletmeyi başaran Yasmin Erbil, son olarak iddialı pozu ile gündeme geldi. Erbil’in o pozun altına eklemiş olduğu not, olay yarattı. İşte ayrıntılar…

Sosyal medya hesabı üzerinden

Nergis Kumbasar ile Mehmet Ali Erbil’in kızları Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmemeye devam ediyor. Yakın zaman önce Dominik’e uğurladığı sevgilisi Yiğit Poyraz’a duyduğu özlemi arşivden paylaştığı fotoğraflar ile gözler önüne seren Erbil, son olarak iddialı pozu ile dikkat çekti.

Cüretkar pozları ile bir süredir adından söz ettirmeye devam eden Erbil, son olarak dün akşam yayınladığı iddialı pozu ile gündeme geldi. Erbil’in o pozu, sosyal medyanın gündemine oturdu.

O PAYLAŞIMI İLE ESMERLERİ HEDEF ALDI

Hem doğal halleri hem de iddialı pozları ile sosyal medyada günden güne daha fazla dikkat çekmeyi sürdüren Yasmin Erbil, son olarak sarı elbisesi ile çekilmiş olduğu bir karesini yayınladı. Derin göğüs dekolteli elbisesi ile olay yaratan Erbil, sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Erbil’in o pozunun altına ‘Sarışınlar daha eğlenceli galiba’ yazdığı da gözlerden kaçmadı.

SEVGİLİYE ÖZLEM PAYLAŞIMI

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ve son dönemlerde iddialı paylaşımları ile her zamankinden çok daha fazla dikkat çeken Yasmin Erbil, ayrıca özel hayatı ile de gündemden düşmemeye devam ediyor. Survivor’ın sevilen isimlerinden olan Yiğit Poyraz ile 1 yılı aşkın süre önce aşk yaşamaya başlayan ve şimdilerde de All Star kadrosunda yarışan sevgilisinin yolunu gözleyen Erbil, Instagram hesabından sık sık sevgilisi ile ilgili paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

1 Ocak 2024 tarihinde başlayan All Star sezonunu sevgilisi için yakından takip eden Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde Survivor’ı izlediği anları yayınlamıştı. Oyunu kazanan Yiğit Poyraz’ın sayısını kendisine armağan ettiğini de göz ardı etmeyen Erbil, Poyraz’a ‘Seni çok seviyorum’ sözleri ile karşılık vermişti. Son olarak sevgilisi ile çekilmiş olduğu bir kareyi yayınlayan Erbil, Poyraz’ı ne kadar özlediğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Erbil’in o paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi.