Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Seda FLAŞ GELİŞME! Survivor Seda Dominik’i Birbirine Kattı! Acun Ilıcalı Biletini Kesti! Survivor Seda Kaçırılma Olayı

TV8’in heyecan dolu yarışması Survivor All Star 2024 bir başladı pir başladı. Var Mısın Yok Musun programıyla meşhur olan Seda Aktuğlu Survivor adasını birbirine kattı. Acun Ilıcalı, “Bunca yıldır böyle bir şey görmedim” deyip resti çekti. Peki, Survivor Seda ne yaptı? Survivor Seda ne ceza aldı? İşte Survivor Seda kaçırılma hikayesi..

TV8'in heyecan dolu yarışması

Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Survivor All Star 2024 yarışında kazan kaynadı. Programın başlama tarihi üzerinden henüz 1 hafta geçmişken kriz çıktı. Mavi takımın en olaylı isimlerinden Seda Aktuğlu ortalığı birbirine kattı. Acun Ilıcalı’yı sinir küpüne döndüren Seda Aktuğlu ne yaptı belli oldu. Survivor son bölüm ada konseyi toplandı ve Seda cezası belli oldu. Seda’nın yaptığı hata karşısında gemileri yakan Acun Ilıcalı öyle bir ceza verdi ki duyanlar şaştı kaldı. Peki, Survivor Seda Aktuğlu kim? Survivor Seda ne yaptı? Survivor Seda yaş kaç? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Survivor Seda kaçırılma olayı..

SURVIVOR SEDA KAÇIRILMA OLAYI

Survivor Seda Aktuğlu Kolombiya’yı karıştırdı. 8 Ocak Pazartesi günü ekrana gelen Survivor 2024 All Star yeni bölüm izleyen seyirciler şoke oldu. Birbirinden güçlü rakiplerle nefes kesen bir sezon başladı. Geçtiğimiz günlerde ödül oyununu kazanan Mavi takımın Kolombiya ödülünde ortalık karıştı. Kolombiya’dan Dominik’e dönen Mavi takım havaalanında felaketi yaşadı. Seda Aktuğlu yaptıkları pes artık dedirtti. Seda’ya ateş püsküren Acun Ilıcalı, Seda Aktuğlu’nun Kolombiya havalimanında bir kadına gidip telefonunu kullanmak istediğini, ardından kızın annesinin devreye girince Seda’yı kaçırdıklarını düşünmesi olay oldu. Survivor Seda, “Ben tuvalete gidiyorum havalimanında, ondan sonra tuvaleti temizliyorlardı. Tuvaleti temizlerken kadın, benim tuvaleti kullanmama izin vermemişti. Benim aklımda gerçekten yoktu. Sonra kızla İngilizce konuştuk tuvalette, elinde telefon vardı kızın. Bir babama mesaj atabilir miyim dedim..

SURVIVOR SEDA NE YAPTI?

Onun da wifisi olmadı. Sonra benim yarışmacı arkadaşlarım beni görünce ben de paniğe girdim. Söyler diye. Ben de ondan sonra panik yapıp kıza not verdim. Kızın da annesi farklı algılıyor. Turist bir kızdı. Kıza not verdim iletirse diye. Notta ‘Baba ben çok mutluyum’ yazıyordu. Oyun kaybediyorum ya ben sürekli, kaybettim, kaybettim, babam da beni çalıştırdı diye babamın mutlu olduğunu bilmesini istedim. Kızın annesine başka bir şey anladı. Sonra polisler falan çıkarttı beni. Ondan sonra ben de anlattım Google’ı falan gösterdim. Adayı, sizi falan gösterdim. Kızın annesi öyle sanınca güvenliği falan çağırdı” dedi. Duruma çok sinirlenen Acun Ilıcalı, “Mesaj yollayana kadar buradan mesaj yollayabiliyorlar. Zaten buradan konuşsan baban seni duyabiliyor. Duyan babana senin mesaj yazman, şu andaki görüntün daha ilkel hali olduğunu anlıyorum. Anlamı var mı diyorsan, onun da anlamı aklın almayacağı bir yer. Benim zekam yetmedi valla Seda. Bu işi anlamadım” dedi. Seda Aktuğlu cezası 5 ödülden yararlanamama oldu. Yunus Emre, Sahra ve Yasin de yiyecek içecek kurallarını ihlal ettiği için 2 ödül cezası aldı.

SURVIVOR SEDA AKTUĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

24 Nisan 1987 Almanya doğumlu Seda Aktuğlu aslen İzmirli. Eğitimine Almanya’da başlayan Seda, 2003 yılında Eskişehir’de lise okudu. 2006 yılında Marmara Üniversitesi Almanca Öğretmenliği bölümünü kazandı. Anadolu Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi eğitimi alan Seda Aktuğlu, Var Mısın Yok Musun yarışmasına katılarak ünlü oldu. Yarışmada son iki kutuya 200 TL ve 100.000 TL ile girdi. Kutusunda 100.000 TL olan Seda teklifi kabul etti ve 34 bin TL kazandı.

SURVIVOR SEDA AKTUĞLU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN