Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı Ayrılık Bombası Patladı! 3 İsim Birden Bıraktı Gitti! Gönül Dağı Sevenler Hüzünlendi! Kimse Bunu Beklemiyordu

Bozkırda bir Anadolu masalının ekrana geldiği Gönül Dağı dizisinde flaş gelişme patlak verdi. Düğüncü Muammer ardından sular bir türlü durulmadı. Taner ve Selma öğretmenin nişanı ardından peş peşe ayrılıklar gündeme geldi. 3 oyuncu birden diziden ayrıldı. İşte Gönül Dağı yolculuğu biten isimler..

Bozkırda bir Anadolu masalının

TRT1 ekranında yayın hayatına devam eden Gönül Dağı dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümleri merak ediliyor. Yeni bölümü iple çeken izleyicilerin aldığı kara haber peş peşe yankılanıyor. Taner’in evlenecekken gerçek yüzünü görüp bıraktığı Yasemin Gedelli kasabasına neden döndü sorusu yanıt buluyor. Taner’den intikam almaya gelen Yasemin Ali ve amcaoğullarını tuzağa düşürünce olanlar oluyor. Bir yandan sevinç bir yandan hüzün dalgasının yankılandığı Gönül Dağı dizisinde peş peşe yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha ekleniyor. Gönül Dağı oyuncuları her şeyi bırakıp gidiyor. İşte o isimler..

GÖNÜL DAĞI FLAŞ AYRILIK

Gönül Dağı son bölüm izle 122 bölüm full izle ekranı takibe alan seyirciye flaş gelişme duyuruldu. Düğüncü Muammer rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Ali Düşenkalkar ardından ayrılık zinciri oluştu. Her hafta cumartesi günleri yeni bölümü yayınlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü beklenirken acı son ortaya çıktı. Kadrosunda Merve Yıldız, Berk Atan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Melis Sevinç, Zümre Meğreli, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar ve Eser Eyüboğlu gibi isimlerin bulunduğu Gönül Dağı dizisinde Dilek, Zahide, Düğüncü Muammer gibi isimlerin ardından yeni ayrılıklar başladı. Son bölümü 6 Ocak Cumartesi günü yayınlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü için meraklı gözler 13 Ocak Cumartesi gününe çevrildi. İzleyicilerin dört gözle beklediği Gönül Dağı oyuncuları arasında 3 isim birden eksildi.

GÖNÜL DAĞI YEŞİM, ERKAN, RÜSTEM AYRILDI

Gönül Dağı son bölümde Taner ve Selma’nın nişanı yapıldı. Gedelli kasabasında tüm yüzler gülerken Yasemin’in gelişiyle tüm dengeler değişti. Son bölümde Filiz’e mektup bırakıp giden Erkan ayrılığı kesinleşti. Cumartesi gecesine damgasını vuran Gönül Dağı dizisinde ardı ardına gelen ayrılık haberleri izleyicileri üzdü. Gönül Dağı dizisinde Yeşim Somer karakterine hayat veren Sude Zülal Güler ile babası Rüstem Usta karakterini canlandıran Özcan Varaylı diziye veda etti. Zahide’nin oğlu Erkan iki bölümdür ortada olmayışıyla dikkat çekti. Erkan rolüne giren ünlü oyuncu Burak Can’ın da diziye veda ettiği iddia edildi.