Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Çıktı Mı SON DAKİKA! Dilan Polat Tahliye Mi Oluyor? Meğer 28 Aralık’tan Beri Akıl Hastanesindeymiş..

Haftalardır cezaevinde olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat bombası patladı. Cezaevi şartlarına dayanamayan hatta bir dönem intihar edeceği konuşulan Dilan Polat cezaevinden çıktı. Psikolojisi yerle bir olan Dilan Polat akıl hastanesine yatırıldı. Peki, Dilan Polat tahliye mi oluyor? Dilan Polat çıktı mı? İşte yanıtı..

Haftalardır cezaevinde olan sosyal

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarıyla tutuklanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat tutuklu günleri bitmedi. Hemen her gün yepyeni hadiselerin patlak verdiği Dilan Polat davasında yaşananlar merak konusu oldu. Sosyal medyanın en çok konuştuğu Dilan Polat olayında flaş gelişme patlak verdi. Cezaevi koşullarına bünyesi dayanamayan sosyal medya fenomeni Dilan Polat akıl hastanesi gönderildi. Henüz alacağı ceza kesinleşmeyen Dilan Polat çıktı. Vatandaşların Dilan Polat neden tutuklandı, Dilan Polat tahliye mi oluyor soruları yanıt buldu. Meğer günlerdir dışarıdaymış…

DİLAN POLAT CEZAEVİNDEN ÇIKTI MI?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat milyonların gündeminde ilk sıraya yerleşti. Bir gece vakti ekipler tarafından gözaltına alınan Dilan Polat, eşi Engin Polat, Dilan Polat’ın kardeşleri Can Doğu ile Sıla Doğu, Engin Polat’ın babası Sezgin Polat ile kardeşi Alper Kürşat Polat başta olmak üzere çok sayıda isim tutuklandı. Neredeyse tüm Polat ailesinin cezaevine konulduğu Polat davasında tüm gözler reklam yüzü olduğu söylenen Dilan Polat çevrildi. Hakkında sık sık iddiaların ortaya atıldığı Dilan Polat şube açılışları bitmek bilmedi. Cezaevindeyken Dilan Polat İstanbul Kağıthane yeni şube açıldı. 5 Kasım 2023’te tutuklanan Polat şirketlerine kayyım atandı. Franchise verilen İstanbul Kağıthane Dilan Polat şube açılışında Enerci şarkısıyla dans edildi.

DİLAN POLAT TAHLİYE Mİ OLUYOR?

Cezaevi şartlarına uyum sağlayamadığı için zaman zaman rahatsızlandığı söylenen Dilan Polat cezaevinden çıktı. Geçtiğimiz günlerde Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Dilan Polat serbest mi kaldı merak edildi. Her gün yeni bir gelişmenin yaşandığı Dilan Polat’ın 28 Aralık 2023 tarihinden bu yana Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Selahattin Günday, “Dilan Polat cezaevinden çıkarılıp hastaneye yatırıldı. 28 Aralık’tan bu yana 11 gündür Bakırköy’deki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görüyor. Bir tutuklu hastayla aynı odayı paylaşıyor. 7 / 24 kameralarla izleniyor. Çocuklarıyla hastanede görüşüyor. Cezaevine mi sevk edilecek yoksa hastanede tedavi görmeye devam mı edecek bunun kararını doktorlar verecek” dedi.