Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İhtiyaç kredisinde faizler düşürüldü! TEB yüzde 0,99 faiz ile 20 bin TL yatıracak… Şartlar belli oldu!

İhtiyaç kredisi faiz oranları resmen sıfırlandı. Yüzde 0,99 faizli 20 bin TL ihtiyaç kredisi dönemi başlıyor. TEB başvuranların hesaplarına ödemelere başladı. İşte yüzde 0,99 faizli 20 bin TL kredinin detayları…

İhtiyaç kredisi faiz oranları

Türkiye’de artan hayat pahalılığı sonrasında vatandaşların nakit ihtiyaçları da çoğaldı. TEB tarafından hoş geldin faizli kredi çözümleri ile müşterilerin düşük faizli krediler ile bu ihtiyaçlarını karşılamaları destekleniyor. İhtiyaç kredisine ayrıca dijital kanallar üzerinden hızlı bir şekilde başvuru yaparak kolayca bu kredi çözümünden yararlanma fırsatı edilebiliyor.

2024 yılında nakit ihtiyacı olanların kolayca yararlanacağı kredi çözümü olan TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası, 14 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Son başvuru tarihine kadar işlem yapanlar kredi fırsatından yararlanacak.

YÜZDE 0,99 FAİZLİ 20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ FIRSATI!

TEB müşterisi olanların 12 aya varan vade seçenekleri ile yüzde 0,99 faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanması mümkündür. 20 bin TL’ye kadar kullanılacak kredi kapsamında uygun geri ödeme seçenekleri sunulacak. Krediden yararlanmak isteyenlerin belirlenen kampanya şartlarını karşılamaları gerekiyor.

Sigortalı olmak koşulu ile Findeks notu 1879 ve üzerinde olan ve bankada yeni çalışmaya başlayan kişiler için 8 – 14 Ocak 2024 tarihleri arasında internet ya da CEPTETEB mobil üzerinden başvuru yapmaları halinde kampanyadan yararlanabilecekler. Kredi notuna göre faiz oranları da değişiklik göstermektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TEB’de hoş geldin kredisinden yararlanarak yüzde 0,99 faizli kredi kullanmak isteyenlerin anında dijital kanallar üzerinden başvurularını yapmaları mümkündür. Mobil üzerinden veya web sitesinden başvurularını yapanlar anında kredi şartlarını sağlamaları halinde kredi fırsatından faydalanabilecekler.

20.000 TL kredi tutarı için 12 ay vadede aylık yüzde 0,99 faiz oranları uygulanıyor. Bu kapsamda aylık 1.810 TL taksit tutarı ile vatandaşların ihtiyaç kredisinden yararlanmaları sağlanacak. Kredi kampanyası kapsamında uygulanan faiz oranları ise başvuru yapacak müşterilerin findeks notuna göre farklılık göstermektedir. 14 Ocak’a kadar devam edecek başvurular kapsamında findeks notu yeterli olan kişiler düşük faizli kredi seçeneklerinden yararlanabilecekler.