Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile’nin duygusal fragmanı olay yarattı! Devin ölüm döşeğinde, Aslan çaresiz… Neler olacak?

Yakın zaman içerisinde final yapacağı duyurulmuş olan sevilen dizi Aile, son olarak yeni bölüm fragmanı ile gündeme geldi. Yayınlanan son bölümünde yaralanan Devin’i yoğun bakımda gören izleyiciler, Aslan’ın İdris’ten nasıl intikam alacağını merak etmeye başladı. İşte ayrıntılar…

Yakın zaman içerisinde final

Show TV’nin sevilen dizisi Aile, son dönemlerin en çok konuşulan projeleri arasında yer almaya devam ediyor. Senelerce ana akım medyada iş yapmaktansa dijital platformlarda boy göstermeyi tercih eden Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’yı bir araya getiren yapım şirketi, ünlü isimlerin hayranlarını her hafta heyecanlandırmayı sürdürüyor.

Gerek konusu gerek ise de güçlü oyuncu kadrosu ile haftalardır Show TV’nin en çok seyredilen dizi projeleri arasında yer almaya devam eden Aile, son olarak yılbaşı öncesinde yayınlanan bölümü ile izleyicisini ekranları başlarına kilitlemişti. Bir daha hamile kalamayacağını zanneden Devin’in sürpriz hamilelik haberini duyurması ile zevkten dört köşe olan Aile izleyicileri, bölümün sonunda yaşanan vurulma sahnesi ile büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı.

İdris’in adamlarının Soykan ailesinin bulunduğu mekanı kurşun yağmuruna tutması neticesinde yaralanan Devin, Aile’nin izleyicilerini oldukça endişelendirdi. Haftalar önce final tarihi duyurulmuş olan dizide Devin’e ne olacağı, Aslan’ın karısının intikamını nasıl alacağı merak konusu oldu.

Aile’nin gelecek bölümlerine yönelik sorgulamalar devam ederken Show TV’den beklenen haber geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanını yayınlayan kanal yönetimi, izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Peki,  Aile’nin 27’nci bölümünde neler yaşanacak? Devin ölecek mi? İşte ayrıntılar…

“SABRET SEVGİLİM”

Son olarak 27’nci bölüm fragmanı ile gündeme gelen sevilen dizi Aile, izleyicileri tarafından yakın takip altına alındı. Fragmanda yoğun bakımda olan Devin’in başucunda beklediği görülen Aslan’ın ‘Sevgilim çok az kaldı, sabret…” sözleri olay yarattı. Devin’in ve bebeğinin sağlık durumları ile ilgili ise bir bilgi verilmedi.

FİNALE SON 4

Nur Sürer, Canan Ergüder, Nejat İşler, Yüsra Geyik, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya gibi isimlerin rol aldıkları Aile, yakın zaman içerisinde final bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Show TV yönetimi tarafından da onaylanan bilgiye göre sevilen dizi 4 bölüm sonra yani 30’uncu bölümü ile son kez izleyicisinin karşısına çıkacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor