Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 9 Ocak 2024 Survivor Aday Kim Oldu? Survivor Kim Yazıldı? 9 Ocak Survivor Eleme Adayları

Heyecanın hız kesmediği Survivor All Star 2024 yarışında son bölüme Hakan ve Bozok kavgası damga vurdu. Acun Ilıcalı Survivor Hakan Hatipoğlu kararını açıkladı. Milyonların seyre daldığı Survivor 2024 kim elendi dün akşam merak konusu oldu. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 9 Ocak Survivor kim yazıldı? İşte Survivor eleme adayları..

Heyecanın hız kesmediği Survivor

Survivor All Star 2024 izlemeye başlayan izleyiciler araştırmalara başladı. İzleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor yarışında kavga sesleri yükseldi. Ödül oyunlarını kazanmak artık daha önemli hale geldi. Açlığın etkisiyle sinirlerin bir hayli gerildiği Survivor Mavi ve Kırmızı takım yarışına Hakan ve Bozok kavgası damga vurdu. Acun Ilıcalı oyun alanına girip, “Bunu alın buradan hemen” deyince Hakan diskalifiye edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Ada konseyi toplandı ve Survivor Hakan diskalifiye mi oldu belli oldu. Peki, Survivor 2024 kim elendi dün akşam? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Survivor eleme adayları..

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı merak eden izleyiciler için özet geldi. 9 Ocak Salı akşamı ekrana gelen Survivor son bölüm eleme adayı belli oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan kırmızı ve mavi takım parkurda kıran kırana savaş verdi. Güç, denge ve hızın ön planda olduğu Survivor All Star 2024 yarışında 2. dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu. Gecenin sonunda Kırmızı takım ada konseyine gitti. Survivor 9 Ocak 2024 Salı yayını izleyenler bir yandan gecenin eleme adaylarını merak ederken bir yandan da Bozok Hakan kavgası ardından Survivor Hakan diskalifiye mi oldu merak etti. Ekran başında hop oturup hop kalkan izleyicilere Survivor kim yazıldı bilgisi geldi.

SURVIVOR ADAY KİM OLDU?

Survivor dün kim aday oldu, Survivor aday kim oldu merak eden seyirciler için hemen belirtelim ki dokunulmazlık yarışını Mavi takım kazandı. Ada konseyine giden Kırmızı takım içlerinden birinin adını yazdı. Geceye damga vuran Hakan Bozok kavgasında Acun Ilıcalı, “Ben normalde itme hareketine çok takılmayabilirdim. Onun dışında söylediğin kötü sözler var” dedi ve Hakan 2 ödül cezası aldı. 9 Ocak Salı günü gecenin sonunda yapılan ada konseyinde eleme potasına giden isim Ersin oldu. Survivor eleme adayları Sercan ve Ersin olarak belirlendi.