Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor Dün Kim Elendi? Dün Survivor’da Kim Elendi? TV8 Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 10 Ocak 2024 Survivor Elenen İsim

SMS oylaması olmadan Survivor All Star 2024 yarışına ilk veda eden isim belli oldu. TV8 ekranlarının iddialı yarışması Survivor All Star ilk eleme heyecanı yaşandı. Doğukan Manço, Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım düelloya çıktı. Peki, dün Survivor da kim elendi? Survivor ödül oyunu kim kazandı? İşte 10 Ocak Çarşamba Survivor elenen isim..

SMS oylaması olmadan Survivor

Survivor All Star 2024 kadrosu mücadeleye başladı. 1 Ocak 2024 Pazartesi günü itibariyle resmen start alan Sıurvivor All Star 2024 heyecanı ilk günden beri herkesi etkisi altına aldı. Programın sıkı takipçileri izleyemedikleri anlarda Survivor neler yaşandı merak etti. 10 Ocak Çarşamba günü son bölümü yayınlanan Survivor elenen isim merak konusu oldu. TV8 izleyicisini ekran başına çivileyen Survivor da kim elendi belli oldu. Peki, Survivor ödül oyunu kim kazandı? Dün Survivor da kim elendi? İşte 10 Ocak Survivor dün kim elendi sorusunun yanıtı..

SURVIVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Heyecan dolu anların bitmek bilmediği TV8 Survivor yarışında nefesler tutuldu. Her akşam yeni bölümüyle ekrandaki yerini alan Survivor All Star 2024 yarışmasında bir isim yolun sonuna geldi. Kırmızı takım ile Mavi takım mücadelesinde kılıçlar çekildi. Rekabetin ve hırsın tavan yaptığı anlara ödül oyunu damga vurdu. Mavi takım yarışmacıları kahvelerine kurabiye banarken Kırmızı takımın açlıkla mücadelesi bitmedi. Heyecan dolu anların ekrana geldiği Survivor All Star 2024 yarışmasında zorlu parkurların ardında kalan isim belli oldu. Son oyunda Turabi ve Ogeday’ın tartışması gündem oldu.

KİM ELENDİ SURVİVOR 2024

Survivor dün kim elendi, kim elendi Survivor 2024 sorularının yanıtı geldi. 10 Ocak Çarşamba günü ekrana gelen Survivor All Star 2024 ödül oyununda kazanan Mavi takım oldu. Ardından eleme potasına giden isimler düelloda karşı karşıya geldi. Ersin, Sercan ve Doğukan arasında düelleonun kazanan ismi Ersin oldu. Kaybeden ise Doğukan Manço oldu. Survivor’ın ilk haftasında elenen Survivor Doğukan, “Hayırlısı oldu. İnanılmaz rakipler var karşımda. Hepsi gurur duyulası insanlar. Çok güzel çalışmış insanlar. Bu adamın tuzu kuru zannettiler ama ben her şeyi tırnakları kazıyarak sağladım. Bu kadar erken eleneceğimi tahmin etmiyordum. Bir sonraki All Star’a katılmak istiyorum. Acun abiden söz istiyorum. Hepinizi tek tek tanıdım. Hepinizi sevdim” dedi.