Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Star TV Sakla Beni Yeni Bölüm İzle! Sakla Beni 11 Bölüm İzle CANLI YAYIN! Sakla Beni Son Bölüm Full İzle Youtube! Sakla Beni 11 Bölüm İzle

Perşembe dizileri arasında yerini alan Sakla Beni 11 bölüm geldi. 11 Ocak 2024 Perşembe günü ekrana gelen Sakla Beni yeni bölüme Naz’dan gelen, “Tebrik Ederim, Baba Oluyorsun” sözü damga vurdu. Mete’den İncila’ya kaçalım teklifi geldi. İşte Star TV Sakla Beni 11 bölüm full izle ekranı..

Kadrosunda Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent gibi isimlerin yer aldığı Sakla Beni dizisi yeni bölüm geldi. 11 Ocak Perşembe günü yayınlanan Sakla Beni 11 bölüm izle ekranı geldi. Bir yandan izleyiciler Sakla Beni hangi gün oynuyor merak ederken bir yandan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izlendi ve bölüm geldi. 11 Ocak Perşembe dizileri arasında yer alan Sakla Beni canlı izle ekranında Filiz, İncila ile ilgili büyük gerçeği öğrenince kulaklarına inanamadı. İncila’yı kaybetmek istemeyen Naz, Kadir ile anlaşma yaptı. Sıkıştıkları çıkmazları ve kaosu geride bırakmak isteyen Mete ve İncila herkesi şaşırtan kararla yeni bir hayata yelken açmaya hazırlandı. Naz’dan gelen “baba oluyorsun” haberi her şeyin seyrini değiştirdi. İşte Star TV Sakla Beni 11 bölüm full izle linki..

SAKLA BENİ 11 BÖLÜM CANLI İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN 

SAKLA BENİ 11 BÖLÜM CANLI İZLE YOUTUBE

11 Ocak Perşembe günü ekran macerasına devam eden Sakla Beni son bölüm izle ekranında yaşanacaklar belli oldu. İzleyicinin merakla beklediği Sakla Beni 11 bölüm full izle ekranında Mete’den İncila’ya “kaçalım” teflifi geldi. Naz’ın Mete’den hamile olduğu ortaya çıktı. Ziya Bey’in kararıyla Kadir’in yeniden sahneye çıkması tüm dengeleri alt üst etti. Sakla Beni 11. bölümde Naz’ın, İncila’yı Ozan ile evlendirme hayalleri suya düştü. Bu karar ortamı yeniden kaosa sürükledi. Atıf ve Ziya’yı karşı karşıya getiren kararın ardından öfke kılıçları bir kez daha çekildi. Sakla Beni yeni bölümde kendi kararlarını almak için adım atmak isteyen İncila, Kadir ile nişanı attı. İncila’nın Ozan ile evlenmek istemediğini öğrenen Müberra büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Ardından İncila kendini sokakta buldu. Sakla Beni İncila’yı nankörlükle suçlayan Naz ona yaptığı baskıların dozunu iyice artırdı. Artık bu zorba tavırlardan iyice sıkılan Mete, gidişata son vermek için Naz ile karşı karşıya geldi ve tüm kozlar paylaşıldı. tüm bunlar ve daha fazlası Sakla Beni 11 bölüm ile full ekranında..

SAKLA BENİ OYUNCULARI

Baran Bölükbaşı, Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent

DİĞER VİDEOLAR