Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydal’dan rakibi Büyükakın’a; “Aynı kişiyi aday yapıyorsa AKP çaresizdir”

YRP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal, çıktığı televizyon programında yaptığı açıklamada, Tahir Büyükakın’ın yeniden aday gösterilmesini “Çaresizlik” olarak yorumladı.

YRP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye

Türkiye’nin merakla beklediği yerel seçimlere 3 aydan kısa bir süre kaldı. Adaylar şekillenirken YRP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Aydal oldu. Aynı zamanda YRP’nin Genel Başkan Yardımcısı olan Doğan Aydal, bugün Halk TV ekranlarına konuk oldu. Kocaeli’de adaylık çalışmalarına henüz tam olarak başlamayan Aydal, programda yaptığı açıklamada AK Parti’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, mevcut Başkan Tahir Büyükakın’a da yüklendi.
“AKP ÇARESİZ DEMEKTİR”
AK Parti’nin hiç olmadığı kadar sıkıntıda olduğunu belirten Aydal, “Aday bile bulamıyor” dedi. Aydal açıklamasında, “Dikkatinizi çekmiştir en sıkıntılı şehirlerde bile eski adaylarını yeniden gösterdi. Bunlardan en dikkat çekenlerinden biri Kocaeli. Tahir Büyakın iki metro vadetmiş ikisi de yok. Temiz hava demiş her gün zehir suluyoruz. Temiz su vaad etmiş sular pis. Tramvay yapacağım demiş bir tanesi bile bitmemiş. Bütün bu olmazlar içinde bile aynı kişiyi aday yapıyorsa AKP çok çaresiz demektir. Ankara, İstanbul ve İzmir’i kaybedince de kendisini yenilmiş sayacak” şeklinde konuştu.

“BÖYLE BİRİNİN ATANMASINI BEKLEMEZDİM”
Aydan açıklamasının devamında, “Kocaeli herhangi bir şehir değil Sayıştay belgelerini de inceledim. Sayıştay Belgelerini de dağıtacağım. Sayıştay’ın ciddi tenkitleri var. Böyle birinin tekrar atanmasını beklemezdim. Tek cevabı adam bulamadılar. Bir çok şehirde eski tanıdıklarını olsun dediler. Çünkü onların tek odağı Ankara, İstanbul ve İzmir. Buraları Kaybedince Cumhurbaşkanı Kendini yenilmiş sayacak. Buraları kazanınca diğer şehirler umrunda değil. Edindiğimiz intiba bu” dedi.