Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Survivor All Star’da tansiyon düşecek gibi değil! Bu kez tartışmaya Acun Ilıcalı da dahil oldu… ‘Sen kimsin?’

Haftanın 5 günü Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor, All Star konseptinde tırmanan gerilim ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yayınlanacak olan yeni bölümün tanıtım videosunda yarışmacıların yine hararetli bir tartışma yaşadıkları, bu kez Acun Ilıcalı’nın da konuşmalara müdahil olduğu görüldü. İşte detaylar…

Haftanın 5 günü Tv8

19 yıldır ekranların en sevilen yarışma programları arasında yer alan ve bu sene de All Star konsepti ile reyting listelerinde zirveye yerleşen Survivor, milyonlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Şampiyonların, finalistlerin ve kendi dönemlerinde yankı uyandıran isimlerin bir araya getirilmiş oldukları All Star konseptinde yarışmacıların çetin mücadeleleri izleyiciler üzerinde şok etkisi yaratırken tartışmaların da şiddeti giderek artmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta boyunca başrollerinde Turabi’nin yer aldığı farklı tartışmalara şahitlik edilen Survivor, son olarak yeni bölüm tanıtımı ile gündeme geldi. Cumartesi akşamı yeni bir dokunulmazlık oyunu ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan yarışma programında yine büyük bir tartışma yaşandığı görüldü. 3 kişi arasında yaşanan tartışma ada konseyine taşınırken Acun Ilıcalı da yüksek gerilim hattına dahil olmadan edemedi.

NAGİHAN, TURABİ VE SERCAN ARASINDA YÜKSEK GERİLİM

Cumartesi akşamı yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan Survivor’da yine bir dokunulmazlık oyununa şahitlik edilecek. Sezonun başından bu yana yalnızca bir oyun kazanabilen ve geçtiğimiz hafta da Doğukan Manço’nun vedası ile sarsılan kırmızı takımın bu kez başarılı olup olamayacağı merak edilirken fragmanda olay yaratan anlara şahitlik edildi. Nagihan’a kızan Sercan’ın sesini yükseltmesi Turabi’yi çileden çıkardı. Burun buruna gelen ikilinin arasına Nagihan fiziken girerek tartışmayı alevlendirdi.

ADA KONSEYİNDE BEKLENMEDİK ÇIKIŞ

Parkurda yaşadıkları tartışma ile Acun Ilıcalı’nın da dikkatini çeken Nagihan ile Sercan, ada konseyinde de kozlarını paylaşmaya devam edecek. ‘Bu kim?’ diyerek Sercan’a yükselen Nagihan’a Acun Ilıcalı’dan sert bir karşılık gelecek. Nagihan, ‘Bilmiyorsan tanıtayım milli futbolcumuz’ diyen Acun Ilıcalı’ya ‘Ben de milli atletim’ şeklinde cevap verecek. Tartışmanın sonucunda neler yaşanacağı, takım arkadaşları arasında gerilimin dinip dinmeyeceği merak ediliyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor