Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 46 Bölüm İzle KESİNTİSİZ! Show TV Kızılcık Şerbeti Son Bölüm İzle 46 Bölüm Tek Parça İzle! Kızılcık Şerbeti 46. Bölüm İzle Youtube

Cuma gününün kralı Kızılcık Şerbeti 46. bölüm geldi. 12 Ocak Cuma günü yayına giren Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Pembe’nin rüzgarı esmeye başladı. Doğa Alev’i, Pembe Nilay ve Zülkar’ı takım yapıp harekete geçti. Olayların dinmediği Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Görkem rüzgarı esti. İşte Kızılcık Şerbeti son bölüm izle 46 bölüm ekranı..

Cuma gününün kralı Kızılcık

Milyonlarca izleyicinin soluksuz takip ettiği Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı ardından beklenen an geldi. Her hafta cuma günleri yayınlanan Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Pembe, “Bütün evlatlarım beni sırtımdan bıçakladı” deyip gemileri yaktı. Doğa ve Alev güçlerini birleştirince boş durmayan Rüzgar Kızılcık Şerbeti kadrosunu oluşturdu. 12 Ocak Cuma günü yayınlana giren Kızılcık Şerbeti son bölüm izle 46 ekranında Apo ve Alev aşkı büyük bir sınav dönemine girdi. 12 Ocak Cuma günü yayınlanan Kızılcık Şerbeti son bölüm bekleyen izleyiciye Görkem sürprizi geldi. Özge Özacar’ın Görkem rolüne büründüğü Kızılcık Şerbeti 46 bölüm izle ekranında Ömer’in şoke olduğunu gören izleyici merak içinde kaldı. Peki, Kızılcık Şerbeti Görkem kim? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler olacak? İşte merakla beklenen Show TV Kızılcık Şerbeti 46. bölüm full izle linki..

KIZILCIK ŞERBETİ 46 BÖLÜM İZLE CANLI EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM İZLE 46 BÖLÜM TEK PARÇA

12 Ocak Cuma gününün gelişiyle haftalardır yolu gözlenen Kızılcık Şerbeti 46. bölüm izle ekranı geldi. Kızılcık Şerbeti yeni bölüme Rüzgar ile Pembe anlaşması damga vurdu. Doğa’nın Pembe’ye açıktan savaş ilan etmesi evdeki herkesi şoke etti. Fatih ve Doğa arasında büyük gerilim başladı. Doğa ilk hamle olarak Nilay’ı kendi yanına çekmeye çalıştı ancak Nilay Pembe’den vazgeçmedi. Fatih’le evlenip evin yeni ağası olmaya çalışan Doğa Alev’i eve davet edince olanlar oldu. Kuması Alev’i evde gören Pembe artık büyük oynaması gerektiğine karar verdi ve Zülkar ve Nilay ile plan yapıp karşı atağa geçti. Kıvılcım’ın Ertuğrul’u seçtiğini anlayan Ömer yeni rotayı Görkem’e çevirdi. Barda bambaşka dışarda bambaşka olan Görkem’in kapalı olduğunu gören Ömer şaştı kaldı. Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Ünallar’ın şirketinde durumlar karıştı. Ömer ve iki yeğeni Abdullah’a karşı güç birliği yapınca olanlar oldu. Kızılcık Şerbeti Ömer, gece hayatında tanışıp birlikte olduğu Görkem’i dışarda bambaşka bir halde görünce hayatının şokunu yaşadı. Abdullah ve Alev birlikteliklerine sahip çıksa da bu iş artık çok uzadı. Tüm bunlar ve daha fazlası 12 Ocak Cuma günü saat 20.00’da Kızılcık Şerbeti 46. bölüm ekranında..

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI TAM LİSTE

Kızılcık Şerbeti oyuncuları Özge Özacar, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz gibi isimlerden oluşuyor.