Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Afra Saraçoğlu’ndan 74 bin TL’lik şıklık! Dekoltesi göbeğine kadar indi… Güzelliği nefes kesti!

Son dönemlerin en dikkat çeken isimleri arasında yer alan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, son olarak dün akşam katılmış olduğu etkinlik ile adından söz ettirdi. Davet şıklığı ile olay yaran Saraçoğlu’nun iddialı tarzı olay yaratırken gecenin sonunda paylaştığı bir kare herkesi şaşırttı. İşte detaylar…

Son dönemlerin en dikkat

Dün akşam yüzü olduğu marka bünyesinde düzenlenen bir etkinliğe katılım sağlayan Afra Saraçoğlu hem yayında olan dizisi Yalı Çapkını hakkında konuştu hem de gece boyunca etkinlikten kareler yayınladı.

Instagram hesabı üzerinden yayınladığı gönderiler ile dikkat çeken Afra Saraçoğlu’nun şıklığının bedeli dudak uçuklatırken ünlü ismin paylaştığı bir kare, sevenlerini şaşkına çevirdi.

DEKOLTELİ ELBİSESİ İLE OLAY YARATTI

Yüzü olduğu markanın dün akşam düzenlemiş olduğu bir etkinlikte boy gösteren güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, iddialı tarzı ile olay yarattı. Pembeler için de gazetecilerin karşılarına çıkan Saraçoğlu’nun uzun sarı saçları da bir hayli beğenilirken başarılı oyuncunun davet şıklığının bedeli dudak uçuklattı.

Elbisesinin göbeğine kadar inen göğüs dekoltesi ile nefes kesen Afra Saraçoğlu, etkinlik öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Yalı Çapkını’nda canlandırdığı ‘Seyran’ karakteri ile oldukça mutlu olduğunu belirten Saraçoğlu, ayrıca bu karakter ile birlikte kendi hayatında da öfkesini kontrol etmeyi öğrendiğini ifade etti. Saraçoğlu’nun göz kamaştıran şıklığının bedelinin ise tam 74 bin TL olduğu kayda geçti.

DÜŞMANI İLE SAMİMİ POZ

Gece boyunca Instagram hesabının hikayeler kısmından yayınladığı kesitler ile takipçilerinin dikkatlerini çekmeyi başaran Afra Saraçoğlu, paylaştığı bir fotoğraf ile herkesi şaşkına çevirdi. Yalı Çapkını’nda iki düşman olarak izleyicinin karşısına çıkan Buçe Buse Kahraman ile Afra Saraçoğlu’nun samimi pozu, sosyal medya kullanıcılarının ağızlarını bir karış açıkta bıraktı.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanı için ‘Bölümde Seyran yok’ galiba yorumunda bulunan Afra Saraçoğlu’nun yapım ekibine ve diğer sorumlulara tepki gösterdiği düşünülürken fragmanda ön plana çıkan Buçe Buse Kahraman ile gerçek hayatta da pek anlaşamadığı ileri sürülmüştü. Ancak ikilinin dün akşam yayınladıkları o poz, iddiaların gerçeği yansıtmadığını gözler önüne serdi.