Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alperen Şengün’den Detroit potasına tam 29 sayı! “110-112”

NBA’deki gururumuz Alperen Şengün, Detroit karşısında müthiş bir performans ortaya koydu. All Star oylamasında altıncı sıradan beşinci sıraya göz kırpan milli yıldızımız maçı 29 sayı ile tamamlarken son bölümlerdeki çift el smacı ile gecenin hareketlerinden birisine imza attı.

NBA’deki gururumuz Alperen Şengün,

HOUSTON İKİ KEZ GERİ DÖNDÜ

Maçta genel olarak Detroit takımı skor üstünlüğünü elinde tuttu. Zaman zaman çift haneli rakamlarla geriye düşen Houston rakibini maç içinde 2 kez bu şekilde yakaladı. Maçın ilk çeyreğini Detroit 30-23 önde tamamladı. İkinci çeyrekte Rockets farkı eritti ve VanVleet’in üçlüğü ile devre 55-55 sona erdi. Üçüncü çeyrekte Ivey ve Knox ile etkili olan Detroit son 12 dakikaya 91-88 önde girdi.

SON ŞUT ÇEMBERİN İÇİNDEN ÇIKTI

Son çeyrekte bir fark bir ara 9’a kadar çıksa da Alperen ve VanVleet’in basketleri ile seri bulan Houston bitime 1 dakika kala 112-107 skor üstünlüğünü yakaladı. Bitime 28 saniye kala Detroit üçlük buldu ve farkı 2’ye indirdi. Houston’da VanVleet’in üçlüğü girmeyince bitime 6.6 saniye kala Detroit son hücumu kullandı. Son saniyede Ivey’in üçlüğü önce cama çarptı, ardından çemberi turladı ve top çemberin içinden çıktı. Savunma ribaundunu VanVleet aldı ve Houston çok zorlandığı maçta Detroit’i deplasmanda 112-110 mağlup etmesini bildi.

RAKİP BOSTON

Ime Udoka’nın öğrencileri kalp kıran Miami ve Bulls yenilgilerinin ardından Detroit’i devirdi ve 37. maçında 19. galibiyetini elde etti. Sezonun en kötü takımı olan Detroit Pistons ise 39. maçında 36. yenilgisini aldı. Bu maçta Detroit adına Bogdanovic forma giyemedi. Milli gururumuz Alperen Şengün maçı 29 sayı, 5 ribaunt ve 3 asist ile tamamlarken sahanın en skorer ismi oldu. Alperen’e Jalen Green 28, VanVleet 20, Jabari Smith ise 19 sayı ile destek verdi. Houston bugün deplasmanda son maçında Milwaukee’ye farklı yenilen Boston ile zorlu bir maça çıkacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür