Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Fragman 54 Bölüm Fragmanı YAYINDA! Star Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Yalı Çapkını Gelecek Hafta Fragmanı

Yalı Çapkını Seyran’ın canlı yayına çıkıp Korhan ailesine dair her şeyi anlatmasıyla olayların seyri değişti. 12 Ocak Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını yeni bölümde, “Benim Bir Oğlum Yok!” nidası geldi. Star TV canlı yayın Yalı Çapkını 53 bölüm takip eden izleyiciler gözlerini Seyran’a çevirdi. Peki, Yalı Çapkını Seyran hamile mi? İşte merak edilen Star TV canlı Yalı Çapkını 53 bölüm izle ekranı..

Yalı Çapkını fragmanı yayınlandı! Kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer , Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını fragman geldi. Yalı Çapkını yeni giren oyuncu Betül Aktel harikalar yarattı. Milyonların severek takip ettiği yapımlardan Yalı Çapkını son bölümde çalan şarkı gerilimi iyice artırdı. Ferit ve Seyran’ın yolları bir daha birleşmemek üzere ayrıldı. Özcan Deniz Kal De isimli şarkı Star Yalı Çapkını son bölümde heyecanı artırdı. Her hafta cuma günleri yayına giren Yalı Çapkını yeni bölümleri takibe alan izleyiciler bölümün bitişiyle gözlerini gelecek hafta tanıtımına çevirdi. Ferit yeni anlaşma yaptığı Nevra ile yeni aşka yelken açtı. Yalı Çapkını final en sevilen sahne ise Seyran’ın İrfan’a işbirliği teklifi oldu. Yalı Çapkını fragman 54 bölüm fragmanı haberimizde. İşte Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı…

YALI ÇAPKINI FRAGMAN 54 BÖLÜM FRAGMANI

Star TV sevilen yapımı Yalı Çapkını son bölüm ardından herkesin gözü yeni bölüme çevrildi. Başrollerini Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar mercek altına alındı. Son bölüm ardından Yalı Çapkını 54 bölüm fragmanı yayına girdi. Milyonların severek takip ettiği Yalı Çapkını Ferit Seyran’dan tamamen koptu. İkili birbirlerine resmen savaş ilan etti. Korhanların içinden olan İrfan’a işbirliği teklif eden Seyran’ın hamleleri merak konusu oldu. Öte yandan tüm birikimi okulu olan Seyran’a arkadaşlarından gelen sürpriz Seyran’ı gözyaşlarına boğdu. Yalı Çapkını 54 bölüm fragman izleyen seyirciler son gelişmeleri mercek altına aldı. Seyran’ın hamile olduğunu öğrenmesi tüm dengeleri alt üst etti. Seyran’dan intikam yemini eden Ferit rotayı Nevra’ya çevirdi. Nevra’dan Ferit’e, “Sen Çok Yakışacaksın Bana” çıkışı geldi.

YALI ÇAPKINI 54. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yalı Çapkını son bölümde Ferit’in kurduğu tuzağa düşen Seyran yaşananların öfkesine kapılıp her şeye saldırmaya başladı. Hayatı için aldığı kararların arkasında durması gerektiğini fark eden Seyran atağa geçti. Halis Ağa soyadlarını temize çıkarmak için büyük bir adım atan Ferit ile gurur duyunca kendi güveni iyice yerine geldi. Dedesinin desteğini yeniden kazanan Ferit kendi markasını oluşturmak için kolları sıvadı. Hayal ettiklerine ulaşmak için sıra dışı bir hamle yapan Ferit’in umduğundan farklı işler meydana geldi. Seyran, gündem olan açıklamalardan dolayı tepkilerle karşılaşsa da bir yandan da okuldaki arkadaşlarından hiç beklemediği bir destek alınca gözyaşları içinde kaldı. Gerçeklerin yükünü taşımakta zorlanan Şefika, Gülgün ve Seyran ile Halis Ağa’ya dair şok etkisi yaratacak çok önemli gerçekleri paylaştı. Yalı Çapkını 54 bölüm 19 Ocak Cuma günü saat 20.00’da Star TV’de olacak..

DİĞER VİDEOLAR