Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı Son Bölüm İzle 122 bölüm Full İzle! TRT1 Gönül Dağı Yeni Bölüm TEK PARÇA İzle! Gönül Dağı Son Bölüm İzle Youtube

Gönül Dağı 122 bölüm geldi. 13 Ocak Cumartesi günü ekrana gelen Gönül Dağı yeni bölümde Taner ve Selma öğretmenin düğün zamanı geldi. Gönül Dağı yeni bölümde geçmişin kutusunu açan Yasemin Ali ve amcaoğullarını tuzağa düşürdü. Korkulan son geldi. İşte Gönül Dağı 122 bölüm izle ekranı..

Gönül Dağı son bölüm ardından merakla beklenen yeni bölüm geldi. 13 Ocak Cumartesi günü ekrandaki yerini alan Gönül Dağı 122 bölüm yayına girdi. Olayların bitmek bilmediği Gedelli köyünde geçmişin kara kutusu açıldı. Yeni bölümleriyle yola devam eden Gönül Dağı 122. bölüm izle ekranında Taner ve Selma öğretmenin düğün günü geldi çattı. Yasemin’le evlenecekken Selma’dan gerçekleri öğrenen Taner acı dolu anlar geldi. 13 Ocak Cumartesi günü ekran macerasına devam eden Gönül Dağı yeni bölümde köyde salgına çare arayan amcaoğullarından portatif tuvalet bombası geldi. Belediye başkanı Münir, Gedelli kasabasında salgını bitiren çareyi amcaoğullarından umdu. TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı yeni bölümde tam nikah anına damga vuran Yasemin hamlesi herkesi gözyaşlarına boğdu. Peki, Gönül Dağı Ali ölecek mi? İşte Gönül Dağı 122 bölüm izle full hd tek parça ekranı..

GÖNÜL DAĞI 122 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

 

GÖNÜL DAĞI 122 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

13 Ocak Cumartesi günü ekrana gelen Gönül Dağı yeni bölümde amcaoğulları roketi geliştirmek için çalışmaya geri döndü. Hüseyin ve Adile’nin nikahı sonrasında beklemedikleri şey karşılarına çıktı. Neler yaşanacak merak eden izleyiciler Selma akıbeti merak konusu oldu. Soruşturma devam ettiği için öğretmenlik mesleğine ara vermek zorunda kalan Selma bir daha işine dönebilecek mi merak edildi. Öğrencilerine veda etmek için okula giden Selma’nın duygusal anlarını gören izleyiciler hüzünlendi. Gönül Dağı yeni bölümde Ali, Yusuf ve Ramazan Jr. Selma Öğretmen’i Kurtarma Operasyonu yapmaya karar verince işler karıştı. Çocuklar Yasemin’i takip ederken başlarına neler gelecek diye beklerken olanlar oldu. Doktor Kenan, bebeğin gidişinden dolayı üzülen eşini mutlu edebilmek için bir plan yaptı. Kenan ne yapacak merak eden izleyiciye yeni bölümde olaylar zinciri art arda geldi. Bozkırda Bir Anadolu Masalı Gönül Dağı yeni bölümü kaçırmayın. Tüm bunlar ve daha fazlası Gönül Dağı yeni bölümde..

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Merve Yıldız, Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar, Zümre Meğreli

DİĞER VİDEOLAR