Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Halka Arz Takvimi 2024 GÜNCEL LİSTE: 15-19 Ocak Yeni Halka Arz Var Mı? Halka Arz Neden Yok? SPK Yeni Halka Arz Tarihleri

2024 yılına girişle birlikte durağanlaşan halka arz takvimi araştırıldı. Son dönemin en çok takip edilen halka arz hisseleri ardından 2024 halka arz takvimi merak konusu oldu. Uzun zamandır yeni bir halka arz hissesinin görünmemesi vatandaşları meraklandırdı. Peki, yeni halka arz var mı? CVK maden halka arz ne zaman? İşte 15-19 Ocak halka arz takvimi 2024 listesi..

2024 yılına girişle birlikte

2024 halka arz takvimi son dakika açıklamalarına kulak kesilen vatandaşlar harekete geçti. Son dönemde en çok alım satım yapılacak halka arz hisseleri yeni yılla birlikte düşüşe geçti. Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan halka arz programı son güncelleme geldi mi merak edildi. 2024 yılına girişle birlikte durağanlaşan halka arz tarihleri son dakika bilgisi geldi. Vatandaşlar halka arz var mı, yeni halka arz ne zaman, halka arz nasıl alınır sorularına yanıt aradı. Peki, SPK yeni halka arz var mı? İşte halka arz takvimi 2024 detayları..

YENİ HALKA ARZ VAR MI?

2024 yılına girişle birlikte çok sayıda vatandaşın ana gündemi yeni halka arz hisseleri oldu. 2024 ocak ayında halihazırda yeni bir hisse duyurusu gelmedi. 2023 yılında çok sayıda halka arz hisse alıp satan vatandaşlar gözlerini 15-19 Ocak 2024 haftasına çevirdi. Milyonlarca vatandaşın alım satım yaptığı halka arz listesi güncellendi. Son dönemde oldukça popüler olan yeni halka arz tarihleri henüz belli olmadı. Şu an başvuru süreci devam eden halka arz hisseler mevcut. Hayri Ögelman Madencilik A.Ş., Ahlatcı Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş. gibi halka arz hisselerinin başvuru süreci devam ediyor. Yeni bir halka arz listesi yayınlandığı haberimizde yer vereceğiz.

HALKA ARZ TAKVİMİ 2024

Bor Şeker A.Ş.

Hayri Ögelman Madencilik A.Ş.

Onur Yüksek Teknoloji A.Ş.

Limak Doğu Anadolu Çimento San. ve Tic. A.Ş.

Ic Enterra Yenilenebilir Enerji A.Ş.

Ahlatcı Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Alnus Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Destek Finans Faktoring A.Ş.

Birleşim Yeşil Enerji A.Ş.

Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş.

Uras Kimya San. ve Tic. A.Ş.

Ekim Turizm Tic. ve San. A.Ş.

Marbaş Menkul Değerler A.Ş.

Arf Bio Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.

Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş.