Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim Asiye Diziden Ayrılıyor Mu? Su Burcu Yazgı Coşkun Diziden Ayrılıyor Mu? Kardeşlerim Asiye Kimdir?

Cumartesi günlerinin sevilen yapımı Kardeşlerim dizisinde Asiye akıbeti merak konusu oldu. Sevilen yapımda Asiye rolüne bürünen Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrılacak mı merak konusu oldu. Doruk’un ölümüyle yas dönemine giren Asiye yeni aşka yelken açtı. Yeni bölümle birlikte Kardeşlerim Asiye ayrılıyor mu belli oldu. Peki, Kardeşlerim Asiye kimdir? İşte Kardeşlerim Asiye Su Burcu Yazgı Coşkun hayatı..

Cumartesi günlerinin sevilen yapımı

13 Ocak Cumartesi günü ekran macerasına devam eden Kardeşlerim dizisinde yaşananlar mercek altına alındı. Kadrosunda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Melis Minkari gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kardeşlerim oyuncuları akıbetleri merak konusu oldu. Cumartesi günleri ekrana gelen Kardeşlerim dizisinde Asiye Eren sorgusu başladı. 13 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak Kardeşlerim yeni bölümle birlikte Kardeşlerim Asiye ayrılıyor mu sorusu gündeme geldi. Peki, Kardeşlerim Asiye kimdir? Kardeşlerim Asiye diziden ayrılacak mı? Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtları..

KARDEŞLERİM ASİYE DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Her cumartesi yeni bölümüyle ekrandaki yerini alan Kardeşlerim dizisinde Asiye akıbeti merak konusu oldu. İzleyicilerin severek takip ettiği Kardeşlerim 122. bölüm öncesi gözler Eren ailesinden Asiye karakterine çevrildi. Abileri Kadir’in de ölümüyle annesiz babasız ve abisiz kalan kardeşlerin zorlu yaşamı başladı. Başlarına türlü olaylar gelen Kardeşlerim yeni bölümde meraklı gözler Asiye’ye çevrildi. Doruk’un zamansız ölümüyle yas dönemine giren Asiye yeni bir aşka yelken açtı. Ataman Koleji’nin yeni öğrencisi Ayaz ile yeni bir aşka yelken açan Asiye bir kez daha aşka geldi. Kardeşlerim yeni bölümde yerini alacak olan Su Burcu Yazgı Coşkun’un diziden ayrılacağı iddia edildi ancak henüz öyle bir karar yok. Kardeşlerim Asiye rolüne hayat veren genç ve güzel oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun diziden ayrılmıyor.

SU BURCU YAZGI COŞKUN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Asiye karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun 15 Nisan 2004 tarihinde doğdu. İstanbul doğumlu olan Su Burcu Yazgı Coşkun oyunculuğa 2012 yılında başladı. O zamanlar çocuk oyuncu olarak yola çıkan Su Burcu Yazgı Coşkun zaman içinde birbirinden farklı yapımda boy gösterdi. Son dönemin popüler isimlerinden olan Su Burcu Yazgı Coşkun şimdiye dek birçok film ve dizide yer aldı. 2020 yılında Kırmızı Oda dizisinde Güler karakterinde bir genç kızı canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun şimdilerde ATV ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde oynuyor.

SU BURCU YAZGI COŞKUN OYNADIĞI DİZİLER

Kardeşlerim (Asiye)

Kırmızı Oda (Güler)

Kuzgun (Naz)

Bizi Hatırla (İrem)

Kara Yazı (Songül)

Kadın

Bizim Hikaye (Ceylan)

Aşk Yeniden (Elif Su)

Sana Bir Sır Vereceğim (Zeynep)

Sen Üzülme (Mine)

D@bbe: Bir Cin Vakası

Karadayı (Neşe)

SU BURCU YAZGI COŞKUN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN