Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahçe mobilyası almak isterken dolandırıldı

Kocaeli’de 56 yaşındaki kişi internet üzerinden bahçe mobilyası satın almak istedi ancak dolandırıldı. Yaşananların ardından şüpheli kişi 3 yıl hapis cezası aldı.

Kocaeli'de 56 yaşındaki kişi

Kocaeli’de bahçe mobilyası almak için internet üzerinden alışveriş yapmak istedi. 4 bin liraya almak istediği ürün için IBAN numarasını verdi ancak parayı alan kişi, kadınla tekrar iletişime geçmedi, dolandırıldığını anlayan kadın karakola başvurdu.

“PARAYI GÖNDERDİKTEN SONRA İLETİŞİM KURAMADIM”

Olayla ilgili duruşma Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya salonunda mağdur Y.Ş. hazır bulunurken olaya karışan sanık H.G. ise yargılanmaya katılmadı. Nasıl dolandırıldığını anlatan Y.Ş., “Olay tarihinde bahçe mobilyası almak istedim. Bunun üzerine internet sitesinde araştırmalar yaptım. Beğendiğim bahçe mobilyası için bir site ile iletişim kurdum. Mobilya fiyatı için 4 bin TL istediler. Bu parayı bana verilen IBAN numarasına gönderdim. Parayı gönderdikten sonra bir daha o şahısla iletişim kuramadım. Ne paramı ne de sipariş verdiğim mobilyaları alabildim. Şikayetçiyim” dedi. Mahkeme heyeti, H.G.’nin dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası verdi.