Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün kimin maçı var? 15 Ocak 2024 Pazartesi maç programı! Hangi maç, hangi kanalda?

Futbolseverler, 15 Ocak Pazartesi

Futbolseverler, 15 Ocak Pazartesi 2024 tarihinde gerçekleşecek olan maçları kaçırmamak ve kritik anları takip etmek adına büyük bir heyecanla bekliyor. İşte bugün oynanacak olan önemli maçlar ve yayın kanalları:

  • Saat 20:00 – Galatasaray – Kayserispor (beIN Sports 1) Türkiye Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Galatasaray, kendi sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Maçın heyecanı beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.
  • Saat 20:00 – Altay – Şanlıurfaspor (TRT Spor) Türkiye’nin bir diğer önemli ligi olan TFF 1. Lig’de Altay, Şanlıurfaspor’u ağırlayacak. Maç, TRT Spor kanalında futbolseverlerle buluşacak.
  • Saat 22:45 – Atalanta – Frosinone UEFA Avrupa Ligi’nin heyecanı, İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta ile Frosinone arasındaki karşılaşmayla devam edecek. Maç, futbolseverlerin takip etmek istediği önemli bir mücadeleyi içeriyor.

Futbolseverler, bu maçlarla birlikte hem Türkiye’deki lig mücadelelerini hem de uluslararası arenada gerçekleşen önemli karşılaşmaları yakından takip etme fırsatı bulacaklar. Kritik kararlar, skorlar, kırmızı kartlar ve penaltılar gibi anları kaçırmamak adına bu maçlara özel ilgi göstermeye devam edecekler.