Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Filiz Kuyu Kimdir? Gelinim Mutfakta Yeni Gelin Filiz Kuyu Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Filiz Instagram Hesabı

15 Ocak Pazartesi günü yepyeni bir haftaya başlayan Gelinim Mutfakta 1301. bölüm başladı. Haftanın ilk günü altın yarışına dahil olan yeni gelin Filiz Kuyu ile kayınvalidesi Dilek Baysal geldi. 15 Ocak Pazartesi yarışa başlayan yeni gelin Gelinim Mutfakta Filiz Kuyu kimdir, kaç yaşında, nereli merak edildi. İşte Gelinim Mutfakta Filiz Kuyu hayatı..

15 Ocak Pazartesi günü

Kanal D canlı yayın takibi yapılan Gelinim Mutfakta yarışında yeni hafta başladı. 15 Ocak 2024 Pazartesi günü yayına giren Gelinim Mutfakta 1301. bölüm başladı. Milyonlarca izleyicinin pürdikkat takip ettiği Gelinim Mutfakta yeni bölümde yapıma yeni gelin Filiz Kuyu ile kayınvalidesi Dilek Baysal katıldı. Yepyeni bir haftaya start veren Gelinim Mutfakta yeni haftanın ilk günü 4 gelin arasına dahil olan Filiz Kuyu gelin kimdir, kaç yaşında, nereli merak konusu oldu. Kayınvalidesi Dilek hanımın oldukça dominant bir karaktere sahip oluşu dikkat çekti. Peki, Gelinim Mutfakta Filiz Kuyu kimdir? İşte Gelinim Mutfakta Filiz Kuyu hayatı..

GELİNİM MUTFAKTA FİLİZ KUYU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

15 Ocak 2024 Pazartesi gününün gelişiyle Gelinim Mutfakta kadrosu değişti. Her hafta cuma günü yapılan final yarışında elenen Gülenay ile kayınvalidesi Seycan yarışa veda etti. Hal böyle olunca ikilinin yerine yeni gelin kaynana geldi. 15 Ocak Pazartesi günü yeni haftaya başlangıç yapan Gelinim Mutfakta 1301. bölümde yeni gelin Filiz Kuyu oldu. Eskişehir’de yaşayan Filiz 37 yaşında. Aslen Siirtli olan Gelinim Mutfakta Filiz 16 yıllık evli. 3 oğlu olan Filiz kayınvalidesiyle yaşıyor ve kasiyer olarak çalışıyor. Programa kayınvalidesi Dilek Baysal ile katılan Gelinim Mutfakta Filiz Kuyu hayatı merak konusu oldu. Kayınvalidesi karşısında oldukça suskun kalan Gelinim Mutfakta Filiz Kuyu, “Biraz ben susmak zorundayım. Susmazsam eğer her şey karışıyor. Dışarı bile çıkacaksak biz annesinden izin alırız” dedi. Gelinim Mutfakta Filiz, “16 yıldır esaretim devam ediyor” deyince stüdyo karıştı.

GELİNİM MUTFAKTA DİLEK BAYSAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta Filiz kaynanası Dilek Baysal dikkat çekti. 15 Ocak 2024 Pazartesi günü Gelinim Mutfakta 1301. bölümde yarışa katılan Gelinim Mutfakta kaynana Dilek Baysal hayatı araştırıldı. 55 yaşında olan Gelinim Mutfakta kaynana Dilek Eskişehirli. 1 oğlu 3 torunu olan Dilek emekli temizlik şefi. İlk bölümden itibaren hiç hoş karşılanmayan Gelinim Mutfakta Dilek Baysal gelini Filiz Kuyu hakkındaki söylemleri olay oldu. “Ben her yerde hakimiyet kurarım. Ben buraya hakimiyet kurmak için geldim” diyerek iddiasını konuşturan Gelinim Mutfakta Dilek kaynana gelini Filiz’e 2 günlük sokağa çıkma cezası verdiğini söyledi. “Beni buraya şikayete mi geldin sen” diyen Gelinim Mutfakta Dilek kaynana, “Olmaz öyle şikayet edemezsin. Hakkın yok senin. Sana 2 gün sokağa çıkma yasağı veriyorum” deyince olanlar oldu. Gelinim Mutfakta Dilek kaynana rakiplerine, “Oğlum askere gidecekti ben yalnız kalmayayım diye evlenme kararı aldı” dedi.