Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kardeşlerim izleyicilerini şoke eden haber! Başrol oyuncusu diziye veda etti… O sahne yürekleri dağladı!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni yapımlarından olan Kardeşlerim, son bölümünde izleyicilerine duygusal anlar yaşattı. Diziden acı bir şekilde ayrılan o isim, resmen yürekleri dağladı. İşte ayrıntılar…

ATV ekranlarının reyting rekortmeni

Televizyon dizilerinin gündemden düşmedikleri şu günlerde kanallar arası rekabet yarışı da iyiden iyiye kızıştı. Hem mevcut dizileri hem de yeni projeleri ile izleyici potansiyellerini korumak isteyen kanal yönetimlerinin çalışmaları milyonlar tarafından yakından takip edilmeye devam edilirken son olarak son dönemlerin en çok konuşulan yapımlarından olan Kardeşlerim’de yaşanan gelişme gündeme bomba gibi düştü.

Tam 4 sezondur ATV’nin reyting rekortmeni projesi olarak baş sırada yer alan ve hikayesinin yanı sıra sürekli olarak güncellenen oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmeyi başaran Kardeşlerim, son olarak cumartesi akşamı yayınlanan 112’nci bölümü ile gündeme düştü. Dizinin son bölümünde yaşanılanlar izleyicileri şaşkına çevirirken verilen bir ölüm haberi, yürekleri dağladı.

ŞENGÜL KARAKTERİNİN ÖLÜM HABERİ DUYURULDU

Kadrosunda hem genç hem de tecrübeli isimleri barındıran fenomen dizi Kardeşlerim, son dönemlerin en çok konuşulan projeleri arasında yer almaya devam ediyor. Tam 4 sezondur ATV’nin en başarılı projelerinden biri olarak gündemden düşmemeyi başaran dizinin 5’nci sezonun için de birtakım konuşmaların yapılmaya başlandığı öğrenilirken yayınlanan son bölüm herkesi şoke etti.

Dizide ‘Kardeşlerim’ olarak adlandırılan gençlerin yengesi ‘Şengül’ karakterine hayat veren usta oyuncu Fadik Sevin Atasoy, ani bir karar ile kadro dışı kaldı. Atasoy’un hikayeden ayrılışı ise Şengül’ün ölümü ile duyuruldu. Şengül karakterinin oğlu Oğulcan’ı canlandıran Cihan Şimşek’in o sahnedeki üstün performansı, seyircilerin yüreklerini dağladı.

AYRILIŞ NEDENİ BELLİ OLDU

4 sezondur Kardeşlerim’de ‘Şengül’ karakterine hayat veren başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy’un vedası, dizinin izleyicilerini şaşkına çevirdi. Henüz hikayesi bitmemiş olmasına rağmen apar topar ayrılan Atasoy’un niçin böyle bir karar verdiği merak edilirken beklenen açıklama yapım şirketinden geldi.

Yapımcı tarafından yayınlanan veda mesajında Fadik Sevin Atasoy’un yaşadığı bir sağlık problemi sorunu ile kadro dışı kaldığı bilgisine yer verildi. Atasoy’un nasıl bir sağlık sorunu yaşadığı sevenleri tarafından merak edildi.