Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasmin Erbil’in şort etekli pozu olay yarattı! Muhteşem fiziği beğenilere boğuldu… ‘Sarışın bomba’

Usta sanatçılar Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, son dönemlerde gündemden düşmemeye devam ediyor. Gerek kariyeri gerek ise de özel hayatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi sürdüren Erbil, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir fotoğraf serisi ile adından söz ettirdi. İşte ünlü güzelin o paylaşımlarına dair ayrıntılar…

Usta sanatçılar Mehmet Ali

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ile başarılı oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, son dönemlerde gerek sosyal medyanın gerek ise de magazin basınının en çok konuştukları isimler arasında yer almaya devam ediyor. Anne ve babasının ünlü olmalarından ötürü çocukluğundan bu yana kameraların karşısında olan, son dönemlerde ise kendi kariyerine yönelik planları ile dikkat çeken Yasmin Erbil, ayrıca özel hayatı ile de sık sık gündeme geliyor.

Yaklaşık olarak 1 yıl kadar önce Survivor’ın efsane isimlerinden Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlayan ve yaz boyunca da sevgilisi ile paylaştığı samimi pozlar ile dikkatleri üzerine çeken Yasmin Erbil, geçtiğimiz haftalarda bir veda paylaşımı ile adından söz ettirdi. Sevgilisi Poyraz’ı Survivor All Star için Dominik’e uğurlayan ardından da yarışmanın yeni bölümlerini seyrettikçe sevgilisine duyduğu özlemi kabaran Erbil, sosyal medya kullanıcıları tarafından sık sık yorum yağmuruna tutuldu.

Özel yaşantısının ve kariyerinin yanı sıra aktif olarak kullanmaya devam ettiği Instagram hesabı üzerinden yayınladığı iddialı kareler ile de adından söz ettiren Yasmin Erbil, son olarak kışın ortasında yaptığı etekli paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Muhteşem fiziği ile adeta nefes kesen Erbil’in son fotoğraflarına sosyal medya kullanıcılarından yorum üstüne yorum geldi.

İDDİALI POZU ÇOK BEĞENİLDİ

Şimdilerde Blu TV için çekilen bir yemek programı için çalışmalarına devam eden Yasmin Erbil, son olarak Instagram hesabının gönderiler kısmından yayınladığı iddialı pozu ile dikkatleri üzerine çekti. Soğuk havaların etkili olduğu şu günlerde altına şort etek- tişört kombini ile Instagram’a damgasını vuran Erbil’in o pozları sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi.

YORUMLAR PEŞ PEŞE GELDİ

Yasmin Erbil’in son Instagram paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından peş peşe yorumlar geldi. Erbil’in güzelliğini öve öve bitiremeyen sosyal medya kullanıcıları, ayrıca ünlü isme sarışın olmanın da çok yakıştığını vurguladı.