Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kamu kurumu memur alımları başladı

Adalet Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Enerji Tabii Kaynaklar Bakanlıkları ile Nükleer Düzenleme Kurumu, Danıştay, Diyanet İşleri, TİGEM, İskilip ve Başkale Belediyelerine memur alımları 29 Ocak 2024 tarihlerine kadar sürecek.

Adalet Bakanlığı, Hazine ve

Adalet Bakanlığı memur alımı, Hazine ve Maliye Bakanlığı memur alımı, Enerji Tabii Kaynaklar Bakanlığı memur alımı, Nükleer Düzenleme Kurumu memur alımı, Danıştay Başkanlığı memur alımı, Diyanet İşleri Başkanlığı memur alımı, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM kamu işçi alımı, İskilip Belediyesi memur alımı, Başkale Belediyesi memur alımı olmak üzere 3 Bakanlık ve 6 kurum için sözleşmeli-kadrolu memur alımları başladı.

16 memur alımı başladı

Nükleer Düzenleme Kurumu NDK bünyesinde 16 kamu personeli alımı başvuruları bugün başladı. GİH sınıfı kadrolara 10 nükleer düzenleme uzman yardımcısı alımı ile 6 mütercim ve VHKİ personel alımı yapılacak. Başvurularda KPSS 70 ve 80 puan şartları var. Başvurular 15 Ocak ile 29 Ocak 2024 tarihlerinde olacak. 6 kadro için başvurular ise 22 Ocak’a kadar devam edecek.