Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnci Taneleri’nin fragmanı olay yarattı! Güven Kıraç sürprizi izleyicileri heyecanlandırdı

Son dönemlerin en çok konuşulan yapımları arasında yer alan İnci Taneleri, son olarak yeni fragmanı ile olay yarattı. Fragmanda Güven Kıraç’ı gören izleyiciler, resmen gözlerine inanamadı. Peki, İnci Taneleri ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar…

Son dönemlerin en çok

Henüz yayınlanmamış olmasına rağmen tanıtım videoları ile dahi izlenme rekorları kırmayı başaran İnci Taneleri, son dönemlerin en çok konuşulan yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve Kanal D’de yayınlanacağı duyurulmuş olan yeni dizi, izleyicileri oldukça heyecanlandırıyor.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan fragmanında ‘Dilber’ karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı ile sosyal medyaya damga vuran İnci Taneleri, son olarak yeni bir tanıtım videosu ile daha adından söz ettirdi. Dizinin ne zaman başlayacağını, konusunun ne olacağını merak eden birçok izleyici yeni fragmanda Güven Kıraç’ı görmenin mutluluğunu yaşadı.

GÜVEN KIRAÇ DA KADRODA

Milyonlarca izleyici tarafından heyecan ile beklendiği bilinen İnci Taneleri, son olarak yeni tanıtım videosu ile adından söz ettirdi. Yeni projenin kadrosunda usta oyuncu Güven Kıraç’ı gören izleyiciler, adeta gözlerine inanamadı.

Kariyeri boyunca pek çok projede yer alan ve son dönemlerde özellikle Behzat Ç.’de canlandırdığı ‘Memduh Başgan’ karakteri ile adından söz ettiren Güven Kıraç, senelerdir televizyon projelerinde rol almıyordu. Ana akıma adeta sırtını dönen Kıraç’ın İnci Taneleri’nin kadrosunda yer alması, sevenlerini oldukça heyecanlandırdı.

İNCİ TANELERİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Güven Kıraç’ın yanı sıra Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Yasemin Baştan gibi isimleri de kadrosunda barındıran İnci Taneleri’nin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Fragmanları ile olay yaratan dizi için arama motorlarında sorgulamalar hız kazandı.

Şu an için yalnızca projenin tanıtım videolarını erişime açmış olan Kanal D yönetimi henüz yayın tarihi ile ilgili bir açıklamada bulunmadı. “Yakında” bilgisi ile duyurulan dizinin ocak ayı içinde izleyici ile buluşturulacağı tahmin edilirken oyunculardan ve yapım şirketinden de henüz bir bilgilendirme gelmedi.