Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ne Gemiler Yaktım Final Mi Yapıyor? Ne Gemiler Yaktım Dizi Ne Zaman Final? Ne Gemiler Yaktım Yeni Bölüm Var Mı?

Show TV sevilen dizilerinden olan Ne Gemiler Yaktım flaş karar geldi. Reyting yarışının iyice kızıştığı bugünlerde peş peşe karar alan yapımlara Ne Gemiler Yaktım dizisi de dahil oldu. Önce pazartesi günü yayınlanan ardından günü değiştirilen Ne Gemiler Yaktım dizisi pazar gününe alındı. Ancak bu da çare olmadı. Ne Gemiler Yaktım dizisi akıbeti belli oldu. Kimse bu kadar çabuk beklemiyordu..

Show TV sevilen dizilerinden

Milyonlarca izleyicinin gündeminde ilk sırada yer alan Ne Gemiler Yaktım dizisi akıbeti merak konusu oldu. Kadrosunda Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman, Erkan Kolçak Köstendil, Mert Denizmen, Macit Koper gibi isimlerin yer aldığı Ne Gemiler Yaktım dizi kararı verildi. Reyting yarışına daha fazla dayanamayan belli oldu. Gün değişikliği ile pazar günleri yayınlanmaya başlayan Ne Gemiler Yaktım final tarihi merak konusu oldu. Ne Gemiler Yaktım son bölüm izle takibi yapan izleyicilere yeni duyuru yapıldı. Ne Gemiler Yaktım oyuncuları peş peşe açıkladı. Peki, Ne Gemiler Yaktım final mi yapacak? İşte yanıtı..

NE GEMİLER YAKTIM FİNAL Mİ?

Show TV yapımları arasında yer alan Ne Gemiler Yaktım dizisi akıbeti belli oldu. Oldukça iddialı bir şekilde yayın hayatına başlayan Ne Gemiler Yaktım dizi başrollerini Deniz Baysal ve Devrim Özkan paylaştı. Büyük bir merakla takip edilen Ne Gemiler Yaktım dizisi final kararı aldı. Her hafta pazar günleri ekrana gelen Ne Gemiler Yaktım dizisi 8. bölüm ile ekran macerasını sonlandıracak. Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Ne Gemiler Yaktım dizisi için gün değişikliği de işe yaramadı. Pazartesi gününden pazar akşamlarına geçiş yapan Ne Gemiler Yaktım dizisi Dilek Taşı, Aşka Düşman ve Yıldızlar Bana Uzak gibi final yapan diziler arasına dahil oldu.

NE GEMİLER YAKTIM SON BÖLÜM FULL İZLE

Kadrosunda Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman, Erkan Kolçak Köstendil, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Nazmi Kırık, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci, Macit Koper, Çiğdem Selışık Onat gibi isimlerin paylaştığı Ne Gemiler Yaktım dizisi final kararı alındı. Yayın hayatına pazartesi günü başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisinin daha sonra pazar günü yayınlanmasına karar verildi. 21 Ocak Pazar günü 7. bölümü ile ekrana gelecek olan Ne Gemiler Yaktım dizisinde Rutkay’a “Senden boşanacağım” diyen Fidan, Yasemin ve Toprak’ın da desteğiyle kararlı adım atmaya başladı. Yeni hayatına ilerleyen Fidan’ın beklenmedik çıkışıyla dünyası altüst oldu. Rutkay öfkeden deliye dönüp kendine zarar verdi. Oğlunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Neriman, Toprak’ın annesinin evine sığınan Fidan’ı konağa dönmeye ikna etti. Yasemin, Mert’in kaybolmasıyla Toprak’tan yardım istedi ancak hayatının şokuyla karşı karşıya kaldı.