Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sandık Kokusu’nda yeni dönem başlıyor! Filiz’in kızı Irmak geliyor… Hikaye sil baştan değişecek!

Bu sezon Show TV’nin iddialı yapımları arasına girmeyi başaran Sandık Kokusu, son olarak yeni bölüm tanıtım videosu ile gündeme geldi. Yayınlanacak olan yeni bölüm ile birlikte Sandık Kokusu’nda işlerin değişeceği görüldü. İşte yeni bölüme dair ayrıntılar…

Bu sezon Show TV’nin

Yeni diziler, mevcut diziler ve farklı projeler derken reyting savaşında geride kalmak istemeyen birçok kanal, izleyicilerin dikkatlerini çekmeye çalışıyor. Özellikle dizileri ile öne çıkmanın yolunu arayan kanal yönetimleri, son dönemlerde yeni projeleri ile adlarından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda sezona, sezon ortasında dahil olan yeni dizi Sandık Kokusu da izleyicileri ekranları başlarına kilitlemeyi başarıyor.

Uzun süre boyunca tanıtım videoları ile izleyicilerde merak uyandıran Sandık Kokusu, geçtiğimiz haftalarda Show TV’nin yayın akışına dahil oldu. Usta oyuncuları bünyesinde barındıran yeni dizi kısa süre içerisinde reyting listelerinde üst sıraya çıkmayı başarırken proje son olarak yeni bölüm tanıtım videosu ile gündeme geldi. Bu hafta yayınlanacak olan yeni bölüm ile birlikte Sandık Kokusu’nda yeni bir hikayenin başlayacağı görüldü.

BÜYÜK KIZI İLE KARŞILAŞACAK

Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memilli ve Metin Akdülger gibi başarılı isimleri bir araya getiren Sandık Kokusu, bu hafta 6’ncı bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Başladığı günden bu yana farklı hikayesi ile izleyicileri heyecanlandırmayı sürdüren dizinin yeni bölümünde kimsenin beklemediği bir gelişme daha yaşanacak.

Yarın akşam yeni bölümü yayınlanacak olan Sandık Kokusu’nda Filiz, büyük kızı Irmak ile karşılaşacak. Bu beklenmedik karşılaşma hikayenin de bambaşka bir yöne evrilmesine aracılık edecek.

KARSU TILSIM’I BIRAKMAK ZORUNDA KALACAK

Annesinin baskılarından yorulan ve yaşının da vermiş olduğu etki ile olaylara büyük tepkiler gösteren Tılsım, babasının yanında kalmak isteyecek. Karsu, kızı Tılsım’ın bu isteğine boyun eğmek ve onu göndermek zorunda kalacak. Bu sırada Reha ise boşanma ihtimaline karşı velayet planları yapmaya başlayacak. Çocuklarını kendi tarafına çekmek isteyen Reha, onlar ile daha çok vakit geçirmeye başlayacak. Ancak bu kaynaşma Reha’nın sandığından çok daha zor olacak. 3 çocuk, Reha’ya hayatı zindan edecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!