Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcükspor, Manavgat ile berabere kaldı “1-1”

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor, Antalya’daki devre arası kampında ilk hazırlık maçını Manavgat Belediyespor ile yaptı ve mücadeleden 1-1’lik berabere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup

GOLLER İLK YARI

BAL’ın ikinci yarısına yeni bir sayfa açmak isteyen Gölcükspor, Ömer Faruk Uzuner koordinesinde çalışmalarına devam ediyor. Antalya’da 9 günlük kampı devam eden kırmızı siyahlılar ilk hazırlık maçında kendisi gibi BAL takımlarından Manavgat Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi. 20.dakikada takımın yeni transferi Enes Ocak attığı golle Gölcük’ü 1-0 öne geçirdi. Manavgat Belediyespor bu gole 30.dakikada Serkan’ın penaltı golü ile karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

GENÇLER SAHNE ALDI

Müsabakanın ikinci yarısında kırmızı siyahlılar oyunun üstünlüğü ile geliştirse de girdiği ataklar skoru dengesini bozmaya yetmedi. Maçın 65.dakikasından sonra Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner alt yapıdan A takıma alınan gençlerin tamamına süre verirken, gençlerin performansları dikkat çekti. İkinci yarıda başka gol olmazken müsabaka 1-1 sona erdi. Gölcük ekibi ikinci maçını Kırgız takımı ile yarın (Cuma) oynayacak ve bu karşılaşmada gençlere şans verilecek.