Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer Faruk Uzuner: Hedefimiz ikinci yarının lideri olmak

Gölcükspor Teknik Direktörü Ömer Faruk Uzuner, Antalya kampını ve ikinci yarıdaki hedeflerini Nokta Gazetesi ile paylaştı. Uzuner “İkinci yarının lideri olmak istiyoruz” diye konuştu.

Gölcükspor Teknik Direktörü Ömer

ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUM

Antalya Side kampı devam eden Gölcükspor’da Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner, Antalya kampını ve ikinci yarıdaki hedeflerini Nokta Gazetesi ile paylaştı. Uzuner “İkinci yarının lideri olmak istiyoruz” diye konuşurken şu ifadelere yer verdi. Yoğun tempoda çalışmalarımız devam ediyor. Futbolcular özverili ve istekli. Çalışmalarından memnunum. Olumsuz giden bir şey yok.

SIKINTILI BÖLGEDEN UZAKLAŞMAK İSTİYORUZ

Bir yandan eksik olan bölgelerimize transferler yapmaya devam ediyoruz. Diğer yandan da sistemimizi takıma adapte etmeye çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz net o da sıkıntılı bölgeden uzaklaşmak. Sezon sonunda en iyi iki Kocaeli takımı arasına girmek için çabalayacağız ve bunun için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bir diğer hedefimiz ise ikinci yarının lideri olmak. Bunu başarabilecek potansiyelde bir oyuncu grubuna sahip olduğumuzu düşünüyorum.

GENÇLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ

Burada güzel bir aile ortamı oluşturduk. Transferlerimizi kolaylaştıran bir konu bu. Bugün kadroyu şekillendirirken önümüzdeki sezonun da iskeletini hazırlamaya gayret ediyoruz. Bu da bizim üçüncü hedefimiz olacak. Manavgat maçında gençlerimizi oynattık. Kırgız takımı ile oynayacağımız maçta gençlere daha çok süre vereceğiz. Alt yapıya da hassasiyet gösteriyoruz.

TEMELİ SAĞLAM BİR GÖLCÜKSPOR

Öz kaynaklarımıza  dönmek, eksikliklerde ise transfere yönelme düşüncemiz var. Ancak bu işler kısa sürede olacak işler değil. Koordineli bir şekilde çalışıp temeli sağlam bir Gölcükspor için el birliği ile hareket etmeliyiz. Tekrar ediyorum… Önce ilk iki Kocaeli takımı arasında ligi bitirmek ardından sezonun ikinci yarısını lider tamamlamak ve son olarak önümüzdeki sezon iskeletini kurmak niyetindeyiz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür